Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Každému jednému človeku na svete sa stáva niečo smutné i veselé. 8 príbehov ľudí v troch minútach krátkeho filmu Kristiána Ganobjaka. (oficiálny text distribútora)

Recenzie (4)

ecceHOMMO 

všetky recenzie používateľa

Kristián, do tretice všetko dobré. Po "Paranormal Abduction" a "Dream" som až v tvojom treťom výtvore našiel a hlavne videl niečo, čo ma zaujalo a páčilo sa. Mierna výtka snáď len k opakujúcemu preklenújúcemu sa motívu priblíženia očí (chcelo to aspoň tri spôsoby ako sa dostať od jednej postavy k druhej, takto to už pri konci bolo iritujúce). Ale inak pekné a zväčša realistické a scénkami aktuálne z pohľadu problémov teenagerov. **/*** ()

FILMOVKA 

všetky recenzie používateľa

Vázne to ve všech směrech. V komplikovaném a nesrozumitelném scénáři, který je nesrozumitelně natočený a zpracovaný. Kostýmy, lokace, rekvizity, postavy ... to vše neodpovídá době, ve které se příběh odehrává. A do toho tam dostanete profláklý hudební podkres - písničku, kterou zná každý a film vám to naopak zabíjí - stejně jako u předchozích filmů. V neposlední řadě samotné téma začíná být na dnešní dobu už poněkud passe. ()

Galéria (6)

Zaujímavosti (2)

  • Film sa natáčal na Orave, v Margecanoch a v Košiciach. (kiko1772)
  • Film bol natočený na Mobilfest 2016. (kiko1772)

Reklama

Reklama