Reklama

Reklama

Jozefov syn

(festivalový názov)
  • Česko Jozefův syn (festivalový názov) (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Pätnásťročný Vincent sa rozhodol konečne zistiť, kto je jeho otcom. Putovanie ho najprv zavedie k najhoršej možnosti, nakoniec sa však aj on stane „synom Jozefa". Groteska, deklamačné herectvo, inšpirácia talianskym barokovým umením i výjavmi z Biblie, to všetko tvorí súčasť nadčasového príbehu o hľadaní pravých otcov. (4 živly)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (5)

Martin741 

všetky recenzie používateľa

Len taky zrucne natoceny priemer, prilis vela obycajnych dialogov, akcia takmer ziadna - ako ten chlapec nadvazoval blizky vztah a nasiel sam seba - to mi uz roku 2016 bolo ukradnute, aspon ze to malo slusne tempo : 69 % ()

Janek14 

všetky recenzie používateľa

Deset vteřin pohledu na pohovku, pod kterou se skrývá kluk. Následně se kamera minimální rychlostí přesouvá na prázdné křeslo. Několik dalších nekonečných vteřin pohledu na křeslo. Kamera se přesouvá zpět na pohovku a opět nás čeká neuvěřitelný pohled na kus nábytku. Až poté někdo vejde do místnosti a alespoň něco se trochu začne dít. Herecké výkony vedené režisérem do stále stejně nezajímavé polohy a to včetně Amalrica, kterého mám jinak velmi rád. Ve výsledku to myšlenku mělo, ale tak na patnáctiminutový film. ()

Reklama

Galéria (16)

Reklama

Reklama