Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Yennefer nadhodí Bratrstvu odvážnou myšlenku. Geralt uzavře nebezpečnou dohodu s převozníkem a Triss se snaží rozlousknout záhadu zmizelých novicek. (Netflix)

Recenzie (39)

Sebule 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Nemůžu si pomoct, ale něco tomu chybí. To stejné, co v minulém díle, ten děj se prostě neposouvá. Vážně jsme se za čtyři díly dostali ke konklávě? Kde je ta epičnost, která je v dílech od Sapkowskeho? Je to takové neslané nemastné a prostě nemám z toho už takový ten feeling epičnosti a historického období. Hodnocení: 5/10 ()

Martinius 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

plno scenaristickej vaty, dramaturgickej bezradnosti, konverzie zaruceneho heterosexualneho suknickara na gaya a alternativnej reality ako by vyzeralo stredoveke polsko, keby lezalo na pobrezi stredozemneho mora a a uz pred tisicrocim sa don hrnuli prudy migrantov z afriky na pltkach. zle tusenie (a nahodne spojlery...) na dlhodobo a opravnene odradzali od tohto dielu. ()

Reklama

Wiluna 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Hudba so stredovekými prvkami (jasná inšpirácia z PC/PS hry) určite prekonala predošlé dve série (myslím tým hudbu základnú, nie to, čo sa premlelo v tomto diely). Avšak, všetko ostatné spojené so silenou propagandou diverzity, ma už popravde vytáča. Aj keď sa jedná o fiktívny svet, je to predovšetkým svet vytvorený A. Sapkowski-m a mali si zachovať rešpekt k jeho tvorbe a nie to takto nevkusne sprzniť.  Som úprimne rada, že Henry v tejto fraške končí. Dal do toho všetko svoje nadšenie, ktoré ako fanúšik Zaklínača mal, ale tiež asi uznal, že čo je veľa, toho je až príliš. Všetko nasilu stojí za starú belu, a tu tomu nie je inak. Knižného aj herného Zaklínača zbožňujem, no toto pokladám za totálny úpadok kinematografie (tým nemyslím technickú stránku). Mám skutočnú obavu, že to nebude Yennefer s kým sa Geralt na konci príbehu podelí pri ohni o svoju karimatku. ()

tomik99 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Ne a ne naladit se na tuto řadu. Vůbec mě to nebaví, přijde mi, že se tam nic neděje. Tady mě nebavil ani Geralt. Prostě vydají se na moře, námořník je okamžitě vezme bez placení, automaticky předpokládá, že příšeru Geralt vyřídí. CGI je naprosto hnusný a to je v epizodě jen na pár minut. Podzápletka s ostatními postavami hrůza. ()

Sany33 odpad!

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Príbeh: Geralt a Ciri cestujú cez more aby sa vrátili k bratstvu čarodejníkov a zúčastnili sa na sneme. Yen zatiaľ rozohráva hru o zjednotenie Severu. Triss je na stope zmiznutých polelfiek. Prevedenie: V komentári k predchádzajúcej časti som napísal, že dávam dve časti tomu aby sa z Marigolda stal buzerant. A v tomto smere Netflix predčil moje očakávania lebo je to iba jedna časť a už to tu máme.  Do toho vždy keď sa musím pozerať na čierneho elfa z dredmi sa mi otvára nožík vo vrecku. Toto je najväčšia neúcta ku knižnej predlohe akú som zatiaľ mal možnosť vidieť. Dopozerám to do konca iba kvôli Cavilovi. 3% ()

Galéria (4)

Zaujímavosti (2)

  • Když se Marigold (Joey Batey) při pozorování Geralta (Henry Cavill) s Yennefer (Anya Chalotra) zmíní o tom, že není nablízku jednorožec, naráží tím na známou sexuální scénu ze hry „The Witcher 3“. (p3tris)

Reklama

Reklama