Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sympatický rocker v strednom veku Leonard (Patrick Fabian) je otcom dvoch roztomilých dievčatiek a zároveň i otcom v domácnosti. Avšak jeho žena Dawn (Tanya Clarke) z jedného platu nestíha utiahnuť celú domácnosť, a tak je chlapík nútený po nociach jazdiť ako vodič-taxikár spoločnosti DriverX. Avšak nočné smeny spolu s divokým životom LA a jeho účastníkmi majú neblahý dopad na jeho manželstvo. (sochoking)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (4)

Krasus 

všetky recenzie používateľa

Přěkvapivě svěží a kvalitně odvyprávěný příběh o dobrém, ale v nové době tapájícím člověku, co si zdánlivě to podstatné v životě již prožil a dále již nemá většího opodstatnění. Do života mu však vstoupí událost, kterou je potřeba řešit a ačkoliv se může zdát, že zvolené řešení je popíráním problému, opak je pravdou. Velice příjemné zahrané postavy manželské dvojice, ze kterých přímo pryští unavenost ze života, ale zároveň jakási přirozená odhodlanost to všechno nějak překonat. Pro taxikáře, UBERisty a Taxify-isty určitě povinnost, neboť se určitě alespoň v jedné z jízd zhmotní nějaký ten minipříběh. ()

sochoking 

všetky recenzie používateľa

Sympatický rocker v strednom veku Patrick Fabian je otcom dvoch roztomilých bobuliek a kôli nim i otcom v domácnosti. Avšak jeho MILF žena Tanya Clarke to už z jedného platu nestíha utiahnuť a tak je chlapík nútený po nociach jazdiť ako vodič spoločnosti DriverX (niečo na štýl Uber). Avšak nočné šichty + divoký život nočného LA s jeho účastníkmi má neblahý dopad na jeho manželstvo. Výborná dráma na jeden dych. ()

Reklama

Reklama