Reklama

Reklama

Dobrodružstvo malej pandy

  • Česko Dobrodružství malé pandy (viac)

Obsahy(1)

Desaťročný Ryan Tyler (Ryan Slater) je znudený mestský chlapec, ktorý vyrastá v Amerike len s matkou. Jeho otec, doktor Michael Tyler (Stephen Lang) sa v Číne zo všetkých síl pokúša zachrániť ohrozený druh pandy. Jedného dňa dostane Ryan letenku s pozvaním od otca, aby ho navštívil. Chlapec vôbec nie je nadšený prázdninami v malej čínskej rezervácii, ale matka ho nakoniec predsa len presvedčí, aby cestoval. Aj keď je spočiatku sklamaný, nakoniec Ryana čaká dobrodružstvo, ktoré zmení jeho doterajší život. Otec ho nečaká na letisku, ako mu sľúbil a chlapec sa stratí v uličkách plných nezrozumiteľných nápisov. Síce sa mu podarí nájsť chránenú oblasť, ale otec si ho takmer nevšíma. Nielenže má finančné problémy s rezerváciou, ale hrozí jej úplné zatvorenie. Zanietený ochranca sa práve chystá na obchôdzku do lesov, aby skontroloval pandiu samicu a jej mláďa, na ktoré majú zálusk pytliaci. Ryan síce nahnevane vyhlási, že nebude riskovať krk kvôli nejakému hlúpemu medveďovi, ale nechce zostať sám a jeho zvedavosť je silnejšia. Sprevádzajú ich pomocníci Chu (Wang Fei) a mladé dievča Ling (Yi Dingová), ktoré robí otcovi prekladateľku. Záchranári nanešťastie zistia, že pytliakom sa podarilo chytiť pandu a jej mláďa. (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (28)

frashmaker 

všetky recenzie používateľa

Ale jo. Jako malý jsem to viděl celé a tohle byly přesně filmy pro mě. Příroda, záchrana zvířete a malej americkej kluk, kterej pochopí, že život nejsou jen počítače. Teď už to sice takovou sílu nemá, ale pořád je to můj styl a něco, na co se vždycky rád podívám. Sakra, asi jsem ještě pořád dítě a to mi bude 23. ()

Lilloos 

všetky recenzie používateľa

Přestože jsou děcka a pandy neskutečně neobratné a padají z čeho můžou, mají minimálně 10 životů, takže můžou padat (popřípadě se topit) znova. Prostředí horské Číny je kouzelné, panda roztomilá, ale nudný děj společně s otřesným nesympatickým hlavním...amíkem stahuje film pod průměr. A co se hudby týče, i ten nejpovedenější motiv opakovaný každých 5 minut brzo začne štvát. ()

Reklama

jarmik 

všetky recenzie používateľa

1* za záběry krásné přírody a živé pandy. Jinak to je katastrofa. Záběr na kaskadéra čtyřicátníka padajícího z vodopádu místo malého 10letého chlapce, příliš mnoho záběrů s plyšovou nebo "živou" plyšovou pandou, zbytečně mnoho akčních scén, které tvůrci absolutně nezvládli. Dějová linie je jednoduchá a od takového filmu by taky málokdo čekal složitější, ale těch chyb a stupidního chování postav bylo prostě příliš. Ti dva "padouši" neschopní pohybovat se rychleji než 2 děti nesoucí pandu v náručí v tomto ohledu kralovali. ()

Dever 

všetky recenzie používateľa

Soundtrack William Ross: 1. Overture ,2. Streets Of China ,3. Opening Montage ,4. The Drive To The Reserve ,5. Ryan And Ling ,6. Leeches ,7. Villiage Celebration ,8. Runaway Cart ,9. Lonely Panda ,10. Tractor Ride ,11. The Search ,12. The River ,13. Finale, ()

Rorie 

všetky recenzie používateľa

příběh na nedělní dopoledne fajn..nicméně protivný představitel hlavního dětského hrdiny, by sám o sobě srazil tento film na ohodnocení odpad! !! Ještě že vše zachraňuje malá malinká roztomilá pandička, která je na konci nahrazena jakousi mechanickou napodobeninou (což plně chápu a jsem ráda že si z natáčení neodnesla psychickou újmu) ...co k tomu dodat..** ()

Galéria (5)

Zaujímavosti (3)

  • Alternatívnymi názvami snímky boli aj Little Panda či The Amazing Panda Rescue. (MikaelSVK)
  • Natáčanie snímky prebiehalo v juhočínskom meste Chengdu a v kanadskom Vancouveri. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama