Reklama

Reklama

Smrtonosná pasca 2

  • Česko Smrtonosná past 2 (viac)
Trailer

Bruce Willis ako policajný detektív John McClane je opäť v nesprávnom čase na nesprávnom mieste. Letisko, na ktorom čaká na prílet manželky, totiž obsadili teroristi, aby oslobodili zatknutého kokaínového mafiána. V stávke sú životy stoviek ľudí a pasažierov lietadiel, ktoré musia v snehovej búrke krúžiť nad odstaveným letiskom! (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (738)

Madison 

všetky recenzie používateľa

Aj keď to nebýva častým zvykom, v tomto prípade sa mi smrtonosné pokračovanie páčilo trošičku viac. Zatiaľ čo jednotka nevystrčila päty z mrakodrapu, dvojka ma potešila perfektne budovaným napätím na letisku s miliónmi cestujúcich a akčnými sekvenciami v podstate už od úvodu a bez nejakých dlhých obkecávačiek. Nadupaná willisovská jazda bez žiadnych zdĺhavých chvíľ, no ohromujúca svojou precíznosťou a štylizovanosťou, z ktorej aj Michael Bay musel mať jednoznačnú radosť :-) ()

Reklama

mzss1 

všetky recenzie používateľa

Ze začátku musím říci, že akce je relativně méně jako v jedničce. Ale nenechte se scézt z cesty, akce, přestřelek, soubojů i ten nějaký výbuch v tomto pokračování rozhodně najdete. Ztrácí to pouze velkolepost jedničky. Je to ale poze detajl. Skvělá hlášky postavy Johna McCleana tu jsou. Záporáci taky slušní. Hudba rovněž dobrá. Konec moc zjednodušenej, ale přesto je to skvělej díl. 90% = ***** ()

Pumiiix 

všetky recenzie používateľa

Poctivé pokračování, ale na jedničku to nemá. Dobré místo, kvalitní záporáci, zase chudák ,,hláškující,, John McClane ve špatnou chvíli na špatném místě, jak to ten chlap dělá, že má vždycky tak originální Vánoce ;-)? Množství výbuchů a akce, malé kameo si dá i policajt pochůzkář z jedničky, bavil sem se dobře 8/10* ,,yippy ka jej madafaka,, ;-) ()

Wacoslav1 

všetky recenzie používateľa

Dovolte mi jen jednu otazku na co budou reagovat detektory kovu? na olovo co mate v prdeli nebo na sracky v mozku? jedno z mala pokracovani ktere se minimalne vyrovnalo prvnimu dilu misto mrakodrapu letiste opet kopa hlasek spousta neopakovatelny akce zaporaci kteri jsou snad jeste odpornejsi nez v jednicce a jejich sef Sadler se nestiti ani zlikvidovat cely letadlo plny nevinych pasazeru Renny Harlin kazdopadne dokazal obdivuhodne na Mc Tiernana navazat a stvoril dalsi klasiku opet jsem nadsen opet nemam co vytknout opet plny pocet ()

Galéria (43)

Zaujímavosti (55)

  • Film byl do kin odesílán pod názvem "Wet Prints". (Karlos80)
  • Když ke konci filmu při jízdě po ranveji tryská širokým proudem letadlu z nádrže palivo a připočteme-li výšku křídla (příp. i vítr při nevlídné sněhové bouři), rozptyl dopadu by byl mnohametrový. Však při zapálení je vidět jen několik centimetrů široká strouha. (kyrtab)
  • Letoun generála Esperanzy (Franco Nero) ve skutečnosti neexistuje. Jedná se o upravený typ C-123 Provider, který má v běžné podobě 2 pístové a 2 pomocné proudové motory. Letoun ve filmu má 4 velké proudové motory a navíc je vybaven vystřelovacími sedadly, což běžné C-123 nemají. (Foxhound#1)

Reklama

Reklama