Reklama

Reklama

Predĺženie

(relácia)
všetky plagáty
Komédia / Športový
Slovensko, 2015, 26 min

Obsahy(1)

1. mája 2015 bude mať vo vysielaní RTVS premiéru živá komediálna show, založená na úspešnom zábavnom formáte Rádia FM „Od veci_FM". Po vzore podobných zahraničných show prinesie Predĺženie netradičný, humorný pohľad na jednotlivé zápasy, či dianie na majstrovstvách sveta v ľadovom hokeji. Reláciou sprevádza moderátor Matej Sajfa Cifra, ktorého doplnia standup komici Juraj Šoko Tabaček, Stano Staško a Tomáš Hudák spolu s Denisom Bohumilom Schwarczom zo športovo-zábavného portálu. V jednotlivých rubrikách komentujú a glosujú vývoj šampionátu, súčasťou sú stand up comedy vstupy na hokejové témy, krátke videoskeče a tiež live vstupy z dejiska šampionátu. (STV)

(viac)

Recenzie (4)

Marek1991 odpad!

všetky recenzie používateľa

Tie takzvané stand up komédie, ak sú dobré, mám rád. Tu to takpovediac nehrozí. Bola to nuda, slabé glosy, nesympatická päťka vraj zabávačov, občas som až nechápal a pripadalo mi to tak, že na toto sa človek môže pozerať až po pár poldecákoch alkoholu. ()

Torgal 

všetky recenzie používateľa

Jeden šampionát, sedemnásť hracích dní, šesťdesiatštyri zápasov a tri epizódy. Chudobná nádielka, ale aspoň si vďaka nej relácia udržala pozerateľnú úroveň. Dobrá polovica obsahu síce bola vtipná len v scenári, ale je tu aj dostatok úsmevných momentov (živé rozhovory s komentátormi) a zopár výborných okamihov (Oremus vysvetľuje chlapcom na ľade ako zariadiť detskú izbu podľa zásad feng šuej). Ako doplnok k majstrovstvám prijateľné, síce žiadne komediálne zlato, ale ani hnoj. 5+/10 ()

Reklama

Reklama