Reklama

Reklama

Rapl

(seriál)
Trailer
Česko, (2016–2019), 26 h 4 min (Minutáž: 58–70 min)

Réžia:

Jan Pachl

Scenár:

Jan Pachl

Hrajú:

Hynek Čermák, Lukáš Příkazký, Alexej Pyško, Lucie Žáčková, Tomáš Jeřábek, Jan Dolanský, Dana Černá, Jiří Vyorálek, Aneta Krejčíková, Stanislav Majer (viac)
(ďalšie profesie)

Série(2) / Epizódy(26)

Svojrázny policajný vyšetrovateľ major Kuneš, sa dostane do fyzického konfliktu s priateľom svojej bývalej manželky a hrozí mu odchod z polície. Riešenie pre neho nájde jeho vysoko postavená nadriadená a uprace ho na stáž do odľahlého pohraničného vidieku. V skutočnosti sa od neho očakáva, že sa mu podarí objasniť dva roky starú vraždu policajtky Wágnerovej, ktorej vyšetrovanie uviazlo na mŕtvom bode. Kriminalita na pohraničí je veľmi vysoká - pašovanie, výroba drog, pytliactvo, prostitúcia. Kuneš musí riešiť jeden prípad za druhým a k prípadu, kvôli ktorému sem prišiel, sa dostáva až po čase, náhodou. (RTVS)

(viac)

Recenzie používateľa a-ja k tomuto seriálu (4)

Exekuce (2019) (S02E01) odpad!

To jako fakt? Že polda jde za muklem jen tak do jídelny? To jako fakt? Že Kunešovi exekutor zabaví byt a kraviny, ale nechá mu auto? To jako fakt? Že pop klidně dá muklovi knížku, kterou nikdo neprohlídne, je v ní mobil a z toho pak mukl volá, řve při tom jako na lesy, a nikdo si toho nevšimne? To jako fakt? Že na ubytovně MV předtím asi bydleli cikáni? To jako fakt, že Jan Pachl je nejspíš krycí jméno pro sestry Bártů? To jako FAKT? ()

Operace Ofsajd (2019) (S02E02) odpad!

... šiš... Ke všemu ve druhém díle ještě přehrávající nácek Cabadaj... Jeřábek Mácha jezdí na důkazu... Ble... ()

Bubáci (2019) (S02E07) odpad!

Jakože Slepice (co prý je policistka! a jako taková má být proškolena) dá musulmanům nejen zapalovač, ale i plyšový PRASE? To jako fakt? ()

Dobro došli! (2019) (S02E13) odpad!

Týjo, tak dneska ještě road movie jak od Kusturici, na konci multikulti svatba a Kuneš se asi sám naprášil a nechal se zavřít do basy... Možná to chtělo spíš blázinec... Ne pro postavy... Pro ´tvůrčí´ tým... ()

Reklama

Reklama