Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Clemens nemá na svoje deti čas. Pracuje totiž na velkej zmene územného plánu mesta a zmluvy sú na spadnutie. Chýba už len, aby pár nájomcov opustilo svoje byty a výstavba môže začať. Keď Rolf príde o svoj byt, chce sa pomstiť a rozhodne sa stať babysitterom Clemensových detí. Plán je viac než jasný – sabotáž. Nepočíta ale s tým, že Clemensove deti Winnie a Theo sú pripravené na všetko. Urobili si totiž šport z toho, že sa dokážu zbaviť všetkých svojin opatrovateliek. A verte, že nepoznajú zľutovanie – čo nový babysitter veľmi skoro zistí. Ale zatiaľ čo sa Rolf snaží zachrániť svoj domov, nechcene sa stáva i zachráncom Clemensovej rodiny. (Continental Film)

(viac)

Videá (7)

Trailer 1

Recenzie (38)

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Očakával som niečo na štýl The Sitter, a zas až tak ďaleko od predpokladu som nebol, aj keď tento nemecký Nanny ma bavil o niečo viac. Aj keď sa tá klasická šablóna tam bola pomerne dosť citeľná a vývoj deju prakticky dosť priamočiary a predvídateľný. Na druhú stranu, fajn postavy (najmä chúvak Rolf), a niektoré scénky mali veľmi príjemný sociálny rozmer. Bohužiaľ, komédie v tom bolo dosť máličko, aj keď snahy o humor tu boli - lenže to bol dosť prízemný humor. Ale tak aspoň na tie 3* by to bolo! ()

Morholt 

všetky recenzie používateľa

Ona je to taková kýčovitá hollywoodská klasika, kdy bezohledný táta nemá čas na děti a musí si projít prozřením, aby zjistil, co je na tom světě vlastně nejdůležitější. Že vyvede i nějaký ten hrdinský čin navíc, to se rozumí samo sebou. Ale i když se jede od začátku podle jasných not, mě přišla tahle německá klišé variace taková nějaká upřímnější a mému středoevropskému naturelu i bližší. Peschel na čele i tak výborného obsazení pak byl vítaným bonusem. Chůvák asi díru do světa neudělá, ale mě pobavil. 70% ()

Reklama

Handle 

všetky recenzie používateľa

Trochu jsem si připadal, jako když před patnácti lety v sobotu dopoledne zapnu béčkovou komedii na Tv Nova. Totálně old school film bez vtipu a vyšších ambicí. Je vám naprosto jasné, jak se bude film vyvíjet, jak skončí a co přesně budou kecat postavy za klišé moudra. Přežít se to dalo, ale nezasmál jsem se fakt ani jednou. ()

octopuska 

všetky recenzie používateľa

Příběh o tom, že když děti zahrneme luxusem a nemáme na ně čas, odmění se nám pořádným peklem. Milá komedie s roztomilým Matthiasem, který tentokrát zasedl i do režisérského křesla. Ideální film na vyčištění hlavy, pobavení a možná i zamyšlení nad zapeklitou výchovou dětí, která v této době není vůbec snadná. ()

Rathalos 

všetky recenzie používateľa

Matthias Schweighofer a Milan Peschel uz u mna zabodovali naplno vo filme Rozchod na objednavku z roku 2013 a aj v tejto komedii to zopakovali,vyborna zabavna zalezitost,ktora nielen pobavi,ale i trosku zahra na city,predsa len rodina je na prvom mieste a hlavne deti,takze nemam o com rozmyslat,velmi sa mi to pacilo a to je to najhlavnejsie...:-) ()

Galéria (31)

Zaujímavosti (1)

  • Film sa natáčal v Berlíne, ako aj na zámku Burgschieden (Nemecko). (Arsenal83)

Reklama

Reklama