Reklama

Reklama

VOD (1)

Honey Danelsová /Jessica Alba/ je 22 ročná sexy hip-hop tanečnica černošsko-latinského pôvodu z newyorskej štvrti Harlem. Sníva o tom, že sa z nej raz stane choreografka. Vyučuje hip-hop tanec v miestnom mládežníckom centre a snaží sa držať deti mimo ulice, kde by sa mohli dostať do kontaktu so zločinom. Na Honey sa usmeje šťastie v podobe známeho tanečného režiséra Michaela, ktorý ju obsadí do jedného videa. Honey má konečne možnosť stať sa choreografkou. Ale všetko má svoju cenu - Michael odmieta akceptovať jej "nie" na ponuku sexuálneho kontaktu. Snaží sa jej preto nabúrať kariéru a dostať ju z tvrdého show biznisu. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Diskusia

UrbanScythe

UrbanScythe (hodnotenie, recenzie)

Hmmm zajímavý. Co to čtu tak je tu spoustu lidí co nemá rádo hip hop, v tom případě nechápu proč se na ten film koukali. Žeby ubožáci a sociální spodina který si takhle dokazujou samy sobě svojí rádoby nadřazenost ?

sibylla

sibylla (hodnotenie, recenzie)

zajímavý námět a působivý obsah, ale mezi mé oblíbené taneční-hudební muzikály se honey určitě nedosatne...čekala sem větší love story,ale i tak docela fajn filmek na jedno shlédnutí

liligirl

liligirl (hodnotenie, recenzie)

Klasický americký film. Hip hop mám ráda. Tenhle film je o nadané holce, kterou hraje výborně Jessica Alba. Nádherný taneční choreografie. Občas trochu nuda a předvídatelný konec. Ale jinak pěkné. Dávám 3 hvězdičky. :-)

MARI-hu-AN

MARI-hu-AN (hodnotenie, recenzie)

tento film samozrejme nepatrí medzi skvosty kinematografie, ale má pozitívnu myšlienku pre určitú skupinu americkej mládeže...no a jemná i drsná Jessica zvládla nielen tanec na jedničku

ontik

ontik (hodnotenie, recenzie)

Naivní?Hloupé? Možná ale já se bavil a ani chvíli nenudil a o to mi při sledování filmů jde.Navíc ,Jessica je kočka! Ještě do toho se tam hraje basket a ten miluji,takže pro mě jeden z těch oblíbenějších filmů.Mě to prostě stačilo :-)

golmanek

golmanek (hodnotenie, recenzie)

je to velmi dobrý a jemný film, dobře natočený, s krásnou a sympatickou herečkou, která jde poctivě za svým snem, který se jí nakonec podaří splnit.

Reklama

Reklama