Reklama

Reklama

Intruder

Trailer

Obsahy(1)

Mladá hudobníčka žije v Portlande, ale chystá sa presťahovať do Londýna, aby si zabezpečila lepšiu budúcnosť. V období pred odchodom sa musí vysporiadať s problémami v opere, kde pracuje, s problémami vo svojom vzťahu a v neposlednom rade s pravidelnými búrkami, ktoré sa v tom čase v Portlande opakujú takmer každý deň. Búrka by mohla byť najmiernejšou komplikáciou, pretože sa môže ukryť vo svojom byte. Ale to všetko je len zdanie. Po jej apartmáne sa totiž pohybuje neznáma osoba, ktorej plánom vôbec nie je postarať sa o bezpečie nájomníkov. (Marceloo)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (5)

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

Bola tam nejaká malá šanca, že tento horor pochválim, tak som to skúsil, ale napokon nie je veľmi za čo. Že do toho tvorcovia dali nejakú búrku je pekné, ale atmosféru to vytvorilo možno tak na 10%. Minimum vrážd, vôbec žiadna krv, celú dobu sa do ťahá do zbláznenia. Mica v hlavnej úlohe bola pekná a nemala problém sa vyzliecť, čo je asi jediné malé plus. Lenže čo ďalej? Len sa tak motá po byte, záporák sa motá po byte, pekne sa celú dobu míňajú a prd sa deje. Ešte teoreticky rozuzlenie to mohlo aspoň trochu nadvihnúť. Ale kdeže. Ešte by som povedal, že záver je na celej tejto fraške úplne najtragickejší. Čierne čísla sú tentokrát žiaľ oprávnené. ()

LIVINGDEAD odpad!

všetky recenzie používateľa

V bytě 2+1 má několik dní chlapa a neví o tom! Nejenže je ta kráva blbá, slepá a hluchá, ale taky je bez čichu! Má nachcané v umývadle v kuchyni a nic necítí? Prostě síla! A ten konec? Tak to je třešnička na dortu. ()

Reklama

George Stobbart 

všetky recenzie používateľa

Normálne ma teraz zamrzelo, že som toto pred rokom vynechal (keďže sa mi to nezdalo zaujímavé), ale po kvalitnej režisérovej novinke "The Midnight Man" som sa k tomu nakoniec vrátil a bolo to viac než fajn. Malý, sympatický, napínavý bytový hororík s peknou hlavnou hrdinkou, v atmosféricky zadaždenom prostredí. Pre mňa už sú home invasions opozerané na jedno kopyto, ale tento mi sedel, možno aj preto, že zbytočne netlačil na pílu a nesnažil sa o to, čo sme už 100x videli a na čo tu možno ani neboli prostriedky. ()

Marceloo 

všetky recenzie používateľa

Mladá hudobníčka žije v Portlande, ale chystá sa presťahovať do Londýna, aby si zabezpečila lepšiu budúcnosť. V období pred odchodom sa musí vysporiadať s problémami v opere, kde pracuje, s problémami vo svojom vzťahu a v neposlednom rade s pravidelnými búrkami, ktoré sa v tom čase v Portlande opakujú takmer každý deň. Búrka by mohla byť najmiernejšou komplikáciou, pretože sa môže ukryť vo svojom byte. Ale to je všetko len zdanie. Po jej apartmáne sa totiž pohybuje neznáma osoba, ktorej plánom vôbec nie je postarať sa o bezpečie nájomníkov. - Na tohtoročného dosť zabudnutého Intrudera som sa tešil, pretože ako jednému z mála sa mi velmi páčil remake Cabin Fever, ktorý spracoval Travis Zariwny. Ten si do Intrudera preniesol aj niekolko hercov, z ktorých som sa tešil hlavne na krásnu Louise Linton (http://66.media.tumblr.com/23e4b4700d326c798faebec07380bb69/tumblr_inline_o2ibym3XNA1szvubf_500.gif) a keď som videl, že distribútorom je IFC Midnight, tak som to jednoducho musel vidieť. Réžia tohto tvorcu mi u tohto hororu opäť sedela, rovnako ako aj technické spracovanie a kvalitná hudba. Dobrá práca so svetlom a búrkou a občasné neočakávané lakačky vytvorili celkom pôsobivú atmosféru. Problémom je to, že sa dej fakt dosť tiahne, má celkom nezáživné dialógy a záporná postava nemá takmer žiadny charakter. Tvorcovia sa snažili diváka trochu zmiasť, aby nedokázal predpovedať, kto je narušitelom, ale každý musí sám skonštatovať, či ho záver prekvapil. Mňa až tak velmi nie, ale napriek tomu som s týmto projektom spokojný a vďaka trom hororovým projektom v roku 2016 u mňa začína pán Travis Zariwny postupne stúpať stále vyššie. + 2 herečky z Cabin Fever + herečka z Deep Dark + herec z Cabin Fever ()

Reklama

Reklama