Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Aktérmi tejto ľahkým humorom ladenej drámy sú úplne obyčajní a všední ľudia, ktorí sa snažia uniknúť svojmu osudu, často prebiehajúci z jednej strany na druhú a hľadajúci šťastie. Niekto ho vidí v luxusnom dome, aute či v uznaní, ale väčšinou ide o peniaze. Dagmar (Valerie Pachner) pracuje na čerpacej stanici. Po tom, čo jedného večera nájde v odpadkoch nabitú pištoľ, vymyslí plán, ktorý by jej mohol pomôcť dostať sa z finančne tiesnivej situácie. 
Lippa (Thomas Oraze) po dlhých pätnástich rokoch prepustil šéf, ktorý s ním aj tak opovrhoval a zaobchádzal s ním, ako s červom. Čerstvo nezamestnaný Lippa túži po odplate. 
Karl (Josef Smretschnig) s Rizzom (Christian Zankl) zastavia na lesnej ceste, aby si odskočili, keď na nich nevedno odkiaľ takmer zletí auto s igelitovým vakom plným peňazí. 
Tieto nesúvislé príbehy sú iróniou osudu navzájom popretkávané. Vo všetkých hrá hlavnú úlohu smola. (sochoking)

(viac)

Recenzie (1)

sochoking 

všetky recenzie používateľa

Dráma vytuningovaná ľahkým humorom o úplne všedných postavičkách s ich vlastnými problémami, ktoré sa snažia uniknúť svojmu osudu. Ten sa v závere filmu i tak s nimi pohrá a všetky príbehy týchto podivných indivíduí sa navzájom popretkávajú. 65% ()

Galéria (10)

Reklama

Reklama