Reklama

Reklama

Tajné životy

(seriál)
  • Česko Tajné životy (viac)
Trailer 2
Slovensko, (2014–2017)

Hudba:

Jan Maxián

Hrajú:

Zuzana Mauréry, Szidi Tobias, Judita Hansman, Anna Šišková, Gabriela Marcinková, Vanessa Šarköziová, Ondřej Daniš, Vladimír Jedľovský, Vladimír Kobielský (viac)
(ďalšie profesie)

Série(2) / Epizódy(26)

Obsahy(1)

Televízny seriál Tajné životy hovorí o tajomstvách skrývaných za múrmi domovov, vine a nevine, nádejach a druhých šanciach žien i mužov, ktorí hľadajú nové začiatky v živote za pomoci pracovníkov azylového domu  Druhá šanca. Eva (40) je obetavá riaditeľka azylového domu pre ženy a deti v núdzi, ktorá zvádza boj medzi prílišným nasadením v práci a nepochopením vlastnej rodiny, ktorá sa jej v dôsledku zanedbávania rozpadáva. Azylový dom vedie s verným kolegom Martinom (30), ku ktorému ju púta viac než len profesionálny vzťah. Keď do azylového domu príde psychicky týraná Linda (27), nielenže skomplikuje vzťah medzi Evou a Martinom, ale svojou prítomnosťou aj ohrozí samotnú existenciu azylového domu. V dome sa stretáva s tromi veľmi odlišnými ženami: fyzicky týranou Máriou (55), Rómkou s nebezpečným tajomstvom Džesikou (19) a citovo vyprahnutou učiteľkou Táňou (45). Všetky štyri ženy tu budú musieť za pomoci Evy a personálu azylového domu, ale aj za pomoci jedna druhej, odhaliť temné tajomstvá, prekonať staré traumy a uchopiť svoje druhé šance na šťastnejší život. (STV)

(viac)

Recenzie používateľa fugyx k tomuto seriálu (2)

Tajné životy (2014) 

Som až prekvapený z toho, že každým dielom seriál otvára dvierka nejakého tabu, nešváru, traumy spoločnosti, ktoré by sa mali riešiť a nie sa na ne mlčky prizerať. ()

Episode 5 (2017) (S02E05) 

Toľko dejových línii pokope a funguje to možno kruto a mrazivo, no bez pretvárky. V posledných častiach sa venuje menej času dvojici Pribullová & Ochránek (Anna & Igor), no ide jednoznačne o najdrsnejšie a najsurovejšie zachytenie problematiky v druhej sérii. Postupne ako sa stupňuje Igorova žiarlivosť, rovnako graduje napätie epizódy. Toto pán policajt asi len poťažmo obháji. Postupne sa načrtávajú ďalšie konflikty, je otázkou času, kedy vyvrcholia... ()

Reklama

Reklama