Reklama

Reklama

Ethan (Joseph Gordon-Levitt), Isaac (Seth Rogen) a Chris (Anthony Mackie) sú kamaráti už od detstva a ich vianočné stretnutie sa už dlhé roky pravidelne mení v noc plnú nespútaného hýrenia a bujarého veselia. Teraz však stoja na prahu dospelosti, tradícia sa chýli ku koncu a posledná spoločná párty by mala byť nezabudnuteľná. A preto je potrebné nájsť "Luskáčikovský bál" - Svätý grál všetkých vianočných večierkov. (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (179)

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Keď som si všimol, že Jonathan Levine chystá ďalší film s dvojicou Joseph & Seth (tak ako tomu bolo aj v 50/50), tak som sa naozaj tešil. No musím uznať, že po takejto prvoplánovej "one night show" som veru netúžil, a som fakt nemilo prekvapený = teda lepšie povedané, dosť sklamaný. Naozaj som nestál o trapošskú komédiu s trojicou vymetených dospelákov túlajúcich sa vianočnou nocou v znamení omámenia z marihuany. Áno, Joseph Gordon-Levitt a Seth Rogen mali zopár skvelých momentov a na niektorých scénkach sa dalo aj schuti zasmiať, ale celková zápletka dosť oničom. Nehovoriac o Anthonym Mackiem, ktorý mi tam veru absolútne nepasoval (to tam radšej mohol byť Chris Rock, keď už tam chceli černocha). Levine žiaľ tentokrát sklamal, snáď nabudúce to bude o kus lepšie. P.S. Veľkým pozitívom bola okrem dvojice Jospeh a Seth aj sympatická Lizzy Caplan, ktorá dodala tomuto filmu aspoň kúsok šarmu. ()

StanislachKo 

všetky recenzie používateľa

Kdesi som sa na margo Rogenovho humoru dočítal, že by mohol niesť nálepku "inteligentné buranstvo", s čím absolútne súhlasím. A tak tomu bolo aj tu, v noci pred. Naozaj som si to užil, malo to aj tú peknú vianočnú atmosféru, množstvo dickhead vtipov bolo únosné a keď to aj prešlo z crazy komédie do serióznejšej roviny, bolo to príjemné osvieženie inak zmysluprostej rehotačky. V závere sa žiadna zaužívaná šablóna nekonala a ja uznanlivo kyvkám hlavou. S tým hollywoodom to nie je až tak žalostné ako sa občas obávam. :-) ()

Reklama

Olík 

všetky recenzie používateľa

Bong je mi svědkem, že tyhle trávou a nekorektností čpějící záležitosti miluju jako pěkně tvarované dámské pozadí, nemluvě o tom, že Seth Rogen je jedním ze skupinky vyvolených....každopádně tohle už bylo naprosto zbytečné. Bez nápadu, umaštěné, lehce zapomenutelné. Ač kostelní scéna patří k tomu nejlepšího za posledních x let, zbytek páchne víc než rozlitým pivem recyklací. Recyklací stokrát omletých gagů, dialogů a výrazů. Navíc jestli jsem psal o Rogenovy jako o vyvoleném, tak s Levittem mám už přes dvacet let docela problém a Mackie byl, je a zřejmě i zůstane jenom slušně placenou přidržtaškou. Už se těším na další bosí běh po střepech jenž znamenají úlet, ale tenhle vánoční večírek brzy vytěsním ze své paměti. ()

Slasher 

všetky recenzie používateľa

Pokud vám sedne Rogen, tak tohle je vlastně docela skvělá, místy "nasteroidovaná", divná a crazy vánoční komedie s Mackiem a Gordon-Levittem po jeho boku. Scéna v kostele s JUDE svetrem patří k jedné z nejsrandovnějších za pár let, hodně zvedám palec i za použití písniček a camea - především Mike Shannon tady byl jako osvícenej dealer hulení výbornej, pak taky klasickej James Franco nebo Miley Cyrus. Nebude to pro každýho, za mě bezva. Byl jsem celkem nasranej jak to tu před Vánoci nešlo do kin. ()

Santino7 

všetky recenzie používateľa

Takto ladené strelené komédie (nesúce sa na vlne rýdzo rogenovského štýlu humoru) nijak cielene nevyhľadávam, avšak považujem ich v rámci mnou sledovaných filmov z času na čas za akési spestrenie, ktoré sem-tam i vcelku dobre dopadne - viď trebárs This Is the End alebo The Interview. Tentoraz som si myslel, že vzhľadom na podarený nápad a celkom slušnú početnosť cameí to môže byť presne ten prípad ale žiaľ, zázrak sa nekonal. Že ústredný príbeh nebude nič extra, s tým sa dalo počítať, no výsledok bol taký, že ono to skrátka nefungovalo ani čo sa týka tempa/celistvosti resp. konzistentnosti. Pokiaľ ústredné trio bolo pokope, tak to ešte celkom ušlo, avšak akonáhle sa rozdelili, jediným skutočne vtipným zostala Rogenova postava, ktorej podarené humorné scénky to značne zachraňovali (scéna v kostole, predpoveď budúcnosti, video pre staršiu verziu Isaaca, krv v nápoji atď.). Takisto vtipnými mi prišli vedľajšie postavy stvárnené Shannonom a Rogenovým večným parťákom Francom, inak však celkom slabota, čakal som viac. Čiže zabaviť sa tu dá (na klasicky stupídnom humore týkajúcom sa prevažne alkoholu, drog, náboženstiev a celkovo nekorektnosti), ale o poznanie menej, než by som od tejto partičky čakal. 45% ()

Galéria (21)

Zaujímavosti (2)

  • Nahé fotky Isaaca (Seth Rogen), které má v telefonu, byly pořízeny dvojníkem. (kellne)

Reklama

Reklama