Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Keďže humoru a zábavy nie je nikdy dosť, rozhodli sme sa na slovenské televízne obrazovky vrátiť obľúbený žáner skeč-šou v úplne novom projekte s názvom Kredenc. Pôjde o týždennú retrospektívu vo forme satirických správ a paródií na aktuálne témy z mediálneho, spoločenského a politického prostredia. Diváci sa môžu tešiť na špičkovú zostavu hercov a komikov, v Kredenci sa predstavia Juraj Kemka, Petra Polnišová, Roman Pomajbo, či Zuzana Šebová. (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (89)

Avathar odpad!

všetky recenzie používateľa

Čírou náhodou sa mi podarilo zahliadnuť úvod jedného dielu. Asi to nie je fér, ale keď ma hneď prvý gag nedokáže chytiť, rozosmiať, alebo zaujať, ale zato ma dokáže DOKONALE odradiť od sledovania, tak je niekde chyba v Matrixe. Neviem, čo to bolo za diel (nejaký Silvestrovský špeciál, či čo), ale tých pár minút som na to čučal ako zmrazený. Úvodný gag s Polnišovou a Šebovou s cameom riaditeľa Markízy. Vôbec som nechápal a oblievali ma vedrá studeného potu a trápnosti. Čo má byť vtipné? Kde je gradácia? Prečo všetci hrajú tak odporne afektovane? Hláška? Pointa? Nápaditosť?! ... Nepozerateľné. Je pravda, že TV už pár rokov nesledujem (evidentne o nič neprichádzam), ale ak televízna zábava za ten čas klesla až k niečomu takémuto, no tak good luck with that. A sorry, nemám chuť napozerávať si ďalšie časti len preto, že niektoré gagy sú vraj "celkom okej." Odpad a do zabudnutia s tým. ()

Tinusa14 

všetky recenzie používateľa

Vtipy v Kredenci raz vyjdú inokedy ostávajú nepochopené, všetko záleží od každého dielu. Považujem za veľké plus parodovanie súčasných seriálov alebo udalostí. Každopádne zábavu istia známe tváre pri ktorých si myslím že platí že buď ich niekto nenávidí a považuje ich za trápnych, alebo ich miluje. Na slovenské pomery mi to pripadá dosť trefné aj zábavné, ale myslím si že slováci radšej odsúdia aj ten kúsok humoru akoby ho mali odceniť. ()

Reklama

16davidko 

všetky recenzie používateľa

NO tu jednu hviezdicku som dal len koli tomu,že to tam ten Kubovčík drží. Táto relácia mi pripadá ,že sa nejak stále viac a viac snaží dostať do totálnej trápnej brečky. Kde je ten pestrý humor z HALO??? Neviem či to sposobuje veľa projektov účinkujúcich ,alebo nechuť do projektu,ale keď nemajú inšpiráciu tak nech to nerobia,scénky kde sa človek nasmeje sú výnimočné,radšej si pozriem staré HALO. Kubovčíkovi a Malachovskému totálne zúžili priestor a Kemka ,povedzme si okrem hrania homosexuála to nezvláda. Takto vyzerá dobre pokazený humor . ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Toto VŠETKO už tu raz bolo (teda nie len raz, aspoň už 5-krát), akurát pod inými názvami a s inými účinkujúcimi. Možno sa občas nájde aj niečo, na čom sa dá zasmiať, tak aspoň za to 1*. Ale inak dosť neoriginálne, v podstate všedné. A nechápem načo tam pchajú tú Evelyn - na jednej scénke s kunami sa stavia kariéra stabilnej zabávačky fakt ťažko. ()

Snowball odpad!

všetky recenzie používateľa

Ak je váš život dokonalý, nikdy nerobíte chyby a žiadnu trápnu chvíľku ste nikdy nezažili, a zo zvedavosti ju chcete zažiť, toto je práve pre vás! Pri tejto televíznej sračke máte garanciu, že sa budete cítiť trápne ako pes, len preto, že sa na to pozeráte. Klasická "vtipná" slovenská zostavička vám navyše prinesie poriadne grc pocity, čiže ak máte žalúdočné ťažkosti a chcete úľavu, toto vám vyčistí váš systém. Prosíííííííííím zastavte už niekto týchto akože komediantov, aby ďalej už nepáchali genocídu na intelekte nášho národa a poberte im kamery. Ďakujem!!! ()

Galéria (4)

Zaujímavosti (6)

  • Markíza musela kvôli sťažnostiam svojich moderátoriek scenzurovať prvý diel. Zo scénky parodujúcej TV Noviny museli v repríze vystrihnúť záber s dieťaťom a moderátorke "Karmy" zmizla menovka Krepka. (Zdroj: Eurotelevízia) (kacer4)
  • Paródie na seriály sa natáčajú v tých istých ateliéroch, v ktorých sa točia aj originály. V rámci šetrenia sa natáčalo aj v byte jedného komparzistu. (Johnny_SVK)

Reklama

Reklama