Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Syn známeho hereckého páru, Liam Bradley (Dylan Bruce), bol vychovaný v celebritnej domácnosti. Keď jeho rodičia zomreli pri tragickej nehode, žiara reflektorov sa na Liama zamerala ešte intenzívnejšie, čo ho priviedlo k tomu, aby si zvolil pseudonym pre vlastnú kariéru spisovateľa. Pod menom Gabriel August očaril svojou tvorbou milióny žien po celom svete. Rovnako aj Sophie Atkinsonovú (Amy Acker), novinárku z portlandského denníka. Náhodne sa stretnú počas letu z New Yorku do Portlandu a navzájom sú zo seba uchvátení. Zatiaľ čo Sophie pozýva Liama na dôkladne naplánované "spontánne" stretnutie s jej najlepšími priateľmi, aby posúdili Liamovu sympatickosť, Liam predstaví Sophie svojej literárnej agentke, mentorke a dôverníčke v jednej osobe, Jackie Billickovej (Camille Mitchell), ktorá mu Sophie okamžite schváli. Problém však nastane, keď sa Sophie prizná, že bola predtým zasnúbená so športovou celebritou a už nikdy viac nechce chodiť s niekým slávnym. Liam, ktorého skutočná identita je stále tajomstvom aj pre Sophie, napokon povie svojej milovanej, kým naozaj je... Ale nie je už príliš neskoro? (TV Doma)

(viac)

Recenzie (10)

Marze 

všetky recenzie používateľa

Vypadá to jako devadesátkový film s béčkovými herečkami a cool zaměstnáními a nezávislostí...Nebo jako kdyby scénář přes noc napsala neúnavná Veronika Žilková. ()

MickeyStuma 

všetky recenzie používateľa

Televizní romantický snímek z produkce Hallmark mající veškeré atributy svého žánru. Pomalý sladký příběh určený převážně pro dámské publikum. Je nesmírně jednoduchý a nejen vlivem použití tradiční romantické šablony hodně předvídatelný. Avšak ani pro romantický nevšední večer ve dvou vůbec není na škodu. S reálného pohledu je to sice sladké a kýčovité až moc, ale pro zasvěcené velice vhodné. ()

Reklama

Kamca_ 

všetky recenzie používateľa

Ani se mi moc nechtělo věřit, že tohle natočili Američani ... Spíš bych takový film čekala od Němců. Na mě to byla chvílema až moc červená knihovna, ale herci byli docela sympatický, takže se to dalo vydržet. Jen ten amatérismus scén a hereckých výkonů mi dost vadil. No víckrát už si to určitě nepustím. 35%. ()

suzanne1997 

všetky recenzie používateľa

Jednoduchý příběh jako z románu o poněkud komplikovanějším životě hlavních hrdinů. Musím napsat, že nebyl špatný, pokud bych tvrdila opak, lhala bych. Zápletku neměl, nebo nebyla tak viditelná. Tady už na začátku příběhu víte, jak dopadne a tak nějak už od něj cosi očekáváte. Má představa se naplnila, od tohoto filmu se nedá očekávat drama, nějaký komplikovanější děj nebo pohledy více postav, je o lásce a jelikož mám ráda podobné filmy s netragickým, místy usměvavým dějem, musím jej pochválit. Na mé plné hodnocení sice nestačí, ale doporučit jej romantikům, jako jsem já, rozhodně můžu. Je sice jen na vás, zdali se rozhodnete podívat, ale podle mě určitě stojí zato. ()

Pilda17 odpad!

všetky recenzie používateľa

Kouká se na to fakt špatně, kvalitou obrazu to působí jako telenovela. Herecké výkony jsou spíše k smíchu, do toho jsem neviděl žádné komediální prvky a do romantiky to má hodně daleko. Co občas dají do televize to je fakt strašné, jak jsem jen mohl vydržet do konce. Lidi tomuto se vyhněte obloukem, protože Ulice je proti tomuto snesitelná .. 0/10 = 0% ()

Galéria (14)

Reklama

Reklama