Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Partia študentov spolu so svojou učiteľkou prichádza do Beverly Hills, aby tu skúmala miestne chudobné obyvateľstvo. Jedno z dievčat je však prekliate žraločou kliatbou, v dôsledku čoho sa členky a členovia celého tímu ocitnú v ohrození života. (Marceloo)

Recenzie (2)

Marceloo 

všetky recenzie používateľa

Partia študentov spolu so svojou učitelkou prichádza do Beverly Hills aby tu skúmala miestne chudobné obyvatelstvo. Jedno z dievčat je však prekliate žraločou kliatbou, a tak sa všetci účastníci ocitnú v ohrození života. - Velmi mi tu chýba zaradenie do žánru komédia, pretože som sa pri niektorých scénach perfektne pobavil. Očakával som nejaké pekné bitches z Beverly Hills slniace sa na pláži, ktoré sa ocitnú pod útokom žraloka, ale to čo mi tento horor ponúkol prekonalo moje očakávania. V momente keď sa dievča zmenilo na žraloka u mňa vždy nastal výbuch smiechu. Tento horor taktiež ničí všetky hororové klišé a namiesto sprchujúceho sa dievčaťa tradičného pre teen horory tu máme sprchujúceho sa chalana. To by sa dalo prežiť aj keď som hetero, ale tá scéna trvala dosť dlho, takže to bolo celkom nepríjemné. Herecké obsadenia sa dalo zniesť. Výnimkou je len stará učitelka, ktorá má hlas štrnásťročného chlapca, ktorý práve mutuje. Tvorcovia to mali radšej celé nechať ako komédiu o žraločom dievčati a celé by to lepšie dopadlo. Ale predsalen sa tu nájde ešte ďalšia vec, ktorú musím pochváliť. Tou je velmi dobrá práca s mikrofónmi. Tieto C-čkové horory mávajú väčšinou katastrofálne mikrofóny, ktoré pri dialógoch strašne šumia. V tomto horore bol však zvuk príjemne čistý. ()

cembry odpad!

všetky recenzie používateľa

COZE?! Jako pokus stredoskolskych amaterskych filmaru by to mozna mohlo mit i nejakou hvezdicku, ale tohle fakt ne! Je to horor? Je to komedie? Je to parodie? Hlava mi to nebere... ()

Reklama

Galéria (10)

Reklama

Reklama