Reklama

Reklama

Před deseti lety získala olympijská gymnastka Hope Ann Greggory bronzovou medaili a stala se tak americkou superhvězdou. Dnes však žije se svým otcem a sotva někdo zná její jméno. Krom mladé nadějné sportovkyně, pro kterou je Hope hrdinkou, u které by chtěla trénovat. Hope se ocitá na rozcestí: Vtáhne mladičkou atletku pod svá ochranná křídla a pomůže ji stát se hvězdou, nebo se rozhodne zničit tu holku, která tolik ohrožuje její statut maloměstské celebrity? (Larrysbride)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (36)

SaNcHeZ_cz 

všetky recenzie používateľa

To co začíná jako v rámci možností slušná sportovní nezávislá komedie se docela rychle zvrhne. Všechno je to ve výsledku o tom, zda-li jste ochotni přistoupit na způsob jakým vám film svůj příběh vypráví a na herecké projevy zúčastněných. Pokud ano, užijete si přisprostlou variantu od úvodní masturbace až po gymnastický sex, který byl jednou z nejdivočejších scén podobného typu, jaké jsem za dlouhou dobu viděl. Pokud ovšem ne, máte před sebou po všech ohledech průměrnou nezávislou sportovní komedii, která se přes veškerou snahu a vulgarismy nedokáže přetavit v něco víc. ()

dr.horrible 

všetky recenzie používateľa

Konečne ďalší z filmov typu Krása na zabití. Bohužiaľ, aj s rovnakým nedostatkom. Musí to byť značne schizofrénne, písať/točiť niečo podobné; celý čas byť drzý a politicky nekorektný a na konci zabrednuť do presne tých typických spotených amerických klišé sračiek, z ktorých ste si celý čas robili srandu. Tak som si ulavil a teraz idem na brko a pustiť si to znovu, nakoľko som väčšiu prdel dlho nevidel. Prvá polka za 5*. Ps: Haley Lu Richardson je neskutočná šupa. Schválne som si s ňou pustil aj ďalší film a tam už tak roztomilá nebola. Je to určite tou postavou a mám podozrenie, že je trochu taká aj v reále. Predsa len je to pravdepodobnejšie, ako že je dobrá herečka. Ale nepotvrdila mi priateľstvo na facebooku :( ()

Reklama

Spiker01 

všetky recenzie používateľa

Naprostý skvost hezky po vzoru Orla Eddieho. Bohužel v tomto případě naprosto nedoceněný. Přitom se jednoznačně jedná o feel-good roku. Melissa Rauch, ačkoliv jsem jí ze začátku vůbec nemohl poznat, je i přes fakt, že je naprosto nesnesitelná, panovačná, věčně klející mrcha, je taky naprosto boží a naprosto ve všech scénách neskutečně nakládá, přičemž si zachovává svoji tvář nedoceněné dívky z prdelákova. Je naprosto neuvěřitelný, jak vše šlape jak má a nezvolní ani na chvilku. To se té dvojce vskutku povedlo. A ta scéna v hotelu naprosto neskutečná! ... 10/10"!! ()

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Melissa Rauch si zde hraje to svoje, co jí docela sedne, ale její postava má celkem hloubku, což mě překvapilo. Je to maličko jednoznačné a dějově průzračné, ale musí se tomu nechat, že to má dobré nápady. Erotická scéna, která je bohužel s dvojnicí, skutečně stojí za to, protože tohle se ve filmech rozhodně často nevidí. ()

Larushka 

všetky recenzie používateľa

Naprostá šílenost. Nevím jak hodnotit :) Postavy šablonovité, scénář klišoidní, Melissa neuvěřitelně otravná, Zlatíčko Maggie taktéž - při sledování jsem jim chtěla způsobit více než jen povrchová zranění. Pobavila mě scéna:"Have a good time tonight, honey." ... "Stop, pressuring me!." :) 108 minut! Abych úplně neztrácela čas, tak jsem si při filmu zařídila kompletní manikůru a pedikůru. Ok, gymnastický sex byl taky dobrej. :) ()

Galéria (10)

Reklama

Reklama