Reklama

Reklama

Dabbe 5: Zehr-i Cin

  • Turecko D@bbe 5: Zehr-i Cin (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Dilek a Omer žijí svůj poklidný život, když jim jednoho dne někdo vnikne do domu. Dilek byla zrovna doma a celá událost je velmi podivná, jelikož se nic neztratilo. Od té doby se v domě začnou dít velmi záhadné věci, které ale vidí pouze ona. Omer si pomalu začíná myslet, že se jeho žena zbláznila. Začíná totiž mluvit o zlých džinech, které občas vidí. Je možné, že tajemní džinové opravdu jeho ženu pronásledují? Nebo se dočista zbláznila? (xFelix)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (2)

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

Nepáčilo sa. Podľa IMDB to malo mať 95 minút. Bodajby. V takom prípade by som totiž určite niečo prihodil. Ale na takéto niečo je nutné mať poriadnu dávku trpezlivosti, aby som sa nejakým zázrakom prehrýzol do konca. Hasan to tou stopážou pochoval. Čo sa týka ostatného, tak asi takto - nie je to úplne zlé. Mne tie digitálne strašidlá nevadia, práve naopak, celkom sa mi páčia. Lenže už som si všimol, že režisér opakuje ten istý námet a scenár dookola a využíva stále rovnaké prostriedky strašenia, a nie sú to ľakačky, skôr je to pekne brutálne ozvučenie a démonické hulákanie. Spočiatku to na mňa zaberalo, konečne niečo nové, ale postupne ma to už baviť prestáva. Od trojky ide tá séria pekne z kopca, vlastne medzi priblbou trojkou a rovnako debilnou štvorkou ani nevidím veľký rozdiel. Toto sa mi páčilo o niečo viac, lebo režisér našťastie upustil od neznesiteľnej found footage formy, takže sa na to nepozeralo úplne zle. Len je to stále o tom istom a bolo toho na môj vkus málo. Viac zbytočnosť ako vyložene nepodarok. Teším sa v každom prípade na "MAGI" - pokiaľ tam Hasan drbne všetko to najlepšie, čo má vo svojich démonických silách a bude to trvať max. 90 minút, tak očakávam pecku! ()

George Stobbart 

všetky recenzie používateľa

Ujo Hasan možno je najnádejnejší turecký hororový režisér, ale mohol by sa ku*va zamyslieť, či piate pokračovanie jeho prelomového hororu naozaj potrebuje stopáž dve a štvrť hodiny. Jasné, že nepotrebuje; aj 3/4 hodiny by bohate stačilo! Osobne tieto telenovelovité turecké horory nejako nemusím, ale beriem, že Dabbe 1 & 2 neboli zlé, tak som zo zvedavosti mrkol aj na tento, keď už sa mi náhodou ocitol pod nosom. Ale bola to škoda času. Prehrávajúci herci vedú nekonečné dialógy a občas sa dostaví nočná scénka, kde sa na moment prejaví nejaký hororový úkaz alebo debilne hlasný zvuk (aby sa nepovedalo). can sıkıntısı. ()

Reklama

Galéria (10)

Reklama

Reklama