Reklama

Reklama

Cecelia Ahernová: Tajomná kniha lásky

(TV film)
  • Česko Cecelia Ahern: Tajemná kniha lásky (viac)

Obsahy(1)

Franziska (Julia Richter) je zúfalá, pretože ju nechal jej manžel Rainer (Thure Riefenstein) - a ako na potvoru navyše ešte aj krátko pred svadbou jej sesternice Amelie (Yvonne Catterfeld) v malebnom Írsku! Smútok v duši a nie práve najlepšia nálada sú našťastie razom zabudnuté, keď sa jej dostane do rúk tajomná írska kniha, ktorej obálka sa neustále mení - Franziska si je totiž istá, že táto špeciálna kniha musí byť kľúčom k tomu, ako z jej pohľadu osudovú lásku získať späť! A verí tiež tomu. že ak sa jej do svadby podarí dať znovu dokopy šarmantného svedka Adama (Roman Knizka) s jeho bývalou Sally (Aoibhinn McGinnity), jej šťastiu už nič nebude stáť v ceste... Preto v nadchádzajúcich dňoch nešetrí energiou a Adamovi pomáha zo všetkých síl. Keď sa náhle na scéne znova objaví nehodný Rainer a chce sa udobriť, zdá sa, že Franziskine modlitby boli konečne vyslyšané - možno však vo svetle nových okolností jej rozochvené srdce napokon posolstvo magickej knihy o pravej láske pochopí úplne inak... (TV Doma)

(viac)

Recenzie (5)

FlyingGentle 

všetky recenzie používateľa

zajímavé dialogy, lepé herečky, lehce ulítlé nápady i příjemná hudba, sympaticky rozvíjející se zápletka, a to vše v autentických irských exteriérech. Myslel jsem, že to budu sledovat na pozadí při večerní práci, ale musel jsem koukat více, než se věnovat svému laptopu. Což bylo nakonec fajn. Do toho Irska se musíme s rodinou fakt vypravit! ()

chrispe 

všetky recenzie používateľa

Německá romantika alá Rosamunda šmrnclá Irskem a trochou magie. Bylo to celkem milé, zklamal mě akorát konec, protože jsem si celou dobu říkala, že je to konečně příběh, kde z těch "druhých partnerů" nedělají kterény jenom proto, aby bylo proč odcházet a ono ejhle. ()

Reklama

marrjaana 

všetky recenzie používateľa

Oproti jedničte strašnej brak. I když hodně potěšilo setkání se známými postavami. Za mně osobně opravdu nejlepší scény byly ve chvíli, kdy se tam právě dvojice z jedničky vyskytovala, hlavně pak nervozni nevěsta a svatba :D ()

Ashar 

všetky recenzie používateľa

Jak se může někdo jmenovat Reiner. Ten chlap mi trochu připomínal Patricka Swayzyho, ale pouze připomínal. Jinak to byl studený fricek a k Franzisce se vůbec nehodil. Příběh s kouzelnou knihou lásky mi hezky zpříjemnil nedělní dopoledne. ()

Galéria (7)

Reklama

Reklama