Reklama

Reklama

Neskoro večer: Talkshow Petra Marcina

(relácia)
Talk-show
Slovensko, 2014, 266x (44 - 73) min

Účinkujú:

Peter Marcin (moderátor), Jozef Vajda, Martin Hindy, Soňa Pernecká, Miroslav Holec, Tomáš Redey, Martin Breznický, Tomáš Redey ml., Viktor Šuchter (viac)
(ďalšie profesie)

Obsahy(1)

Talkshow Petra Marcina na aktuálne témy  -  zábavne, atraktívne, netradične. (STV)

Recenzie (49)

KukulienkaHO 

všetky recenzie používateľa

Stále sú tu iba samí herci, speváci, športovci atď. Niekedy by si mohol Marcin pozvať aj niekoho menej známeho. Na druhej strane oceňujem, že sa nejedná len o rozhovory, ale príde aj na nejakú akciu, hry a scénky. Marcin sám o sebe nemá takú zásobu vtipov alebo nevie tak dobre improvizovať ako Kraus, ktorý akčné pasáže vo svojej show nemá (väčšinou), ale svojím humorom to utiahne bez problémov aj bez nich. ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Tak sa mi zdá, že takl show Petra Marcina "Neskoro večer" sa nevysiela dostatočne neskoro večer. Občas sa mi totiž stane, že pri surfovaní po televíznych kanáloch narazím na túto reláciu. A hneď mám po nálade. Skusil som tomu dať viac krát šancu, ale vždy ma to dokázalo akurát tak znudiť alebo v niektorých prípadoch i znechutiť. Marcin sa absolútne nehodí na to, aby moderoval takýto typ programu. Osobne proti nemu nemám nič, ale túto show by som navrhol urýchlene stiahnuť z obrazoviek verejno-právnej televízie. Je to nehanebné plytvanie koncesionárskymi poplatkami. * ()

Reklama

tančísvlky odpad!

všetky recenzie používateľa

Tak tohto pána ja nikdy neakceptujem, pretože nemá v hlave žiadny mozog. Na úbohé plagiáty odborníkov na zábavu nie som vôbec zvedavý. Ak toto verejnoprávnemu divákovi stačí tak nech to pozerá a dá tomu aj plné nebo hviezdičiek. Ja to určite robiť nebudem.Intelektuálna úroveň moderátora je na úrovni všetkých seriálov čo na slovensku momentálne prebiehajú. Nechápem hostí, že vôbec účinkujú v takomto niečom. Tento program je pre plač, kam až klesla úroveň slovenského diváka ... ()

pekko odpad!

všetky recenzie používateľa

Radi pocuvate sovinistickeho egoistickeho narcisa, ako neuctivo skace svojim hostom do reci, ponizuje zeny, vsetko otaca na svoju "zabavnost" a publikum sa na tom puci? Mate radi vtipy trapne, ze by sa za ne hanbili aj deti na zakladke a moment na smiech musi ohlasit dzingel? Chcete sa dozvediet o projektoch tak zbytocnych, ze si musia robit reklamu v talkshow? Potom viete, co budete v sobotu Neskoro vecer robit. ()

yntelygent odpad!

všetky recenzie používateľa

odporucam slovenskym producentom,aby si pozreli nieco v ceskej televizii....to len , aby boli vlastne v obraze ze co to vlastne ta talk show je,ako to ma vyzerat atd....podla mna , keby to vedeli,tak by nemohli stvorit takyto humus....moderator P.Marcin to uz len dorazil....ked si pomyslim,ze to moze pozerat niekto co pozna podobne programy z Ciech v podani Karla Sipa alebo Jana Krausa tak sa musi smiat na tej trapnosti....a to ani spominane ceske formaty nie su original cesky vynalez,ale oproti tomuto slovenskemu su uplne iny level.... ()

Galéria (23)

Reklama

Reklama