Reklama

Reklama

Mariňák 2

  • Česko Mariňák 2: Bitevní pole (viac)
Trailer

Vojnou zocelený desiatnik Chris Merrimette (Josh Kelly) sa stane veliteľom americkej jednotky, ktorej úlohou je zásobovať odľahlú základňu v Afganistane ležiacu na hranici územia ovládaného Talibanom. Počas cesty naprieč nepriateľskou provinciou Hilmand jednotku zastaví americké námorníctvo a poverí ju novou misiou medzinárodného významu. Musí ochrániť život afganskej ženy, ktorá sa preslávila svojím odporom k Talibanu, a pomôcť jej na úteku z krajiny. Malá jednotka bez pozemnej a leteckej podpory, len s pomocou vlastnej palebnej sily a odvahy, sa musí prebiť nebezpečnou vojnovou zónou a doviesť odvážnu hrdinku do bezpečia. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (81)

Shakers 

všetky recenzie používateľa

S Mandesovým Mariňákom to ma akurát tak spoločné uniformy a púšť. Celý film rovnako ako herci, príbeh, postavy, scenár a podobne stojí za prd okrem akcii. Tie jediné sa tu podarili a sú celkom pozeratelné. Inak je to film len o tom, že chlapci s USA prišli konať dobro do krajiny, kde vládnu Alah, Taliban a zakuklenci tvrdou rukou. Tak ako vždy, všetko skončí dobre a aj mŕtvy sú hrdinovia samozrejme. 45% - 2* ()

bloodcountes 

všetky recenzie používateľa

Pěkné akce, dobře natočené. Standardní přehlídka typizovaných postav (no dobře, lesba zase tak častá není) a nadlidského hrdinství a dokonalosti amerických vojáků (překvapivě ale i dost mrtvol). A neskutečně hovadský řeči kolem války a proč se vede a mě už s tím vymejváním mozků američani mrtě serete a za tu vaši sluníčkovou propagandu dolů dvě hvězdy. ()

Reklama

Gulde 

všetky recenzie používateľa

Vůbec to není špatnej snímek, alespoň ne tak, jak jsem předpokládal, když jsem zahlédl název filmu. Čekal jsem jen chabej film, kterej se snaží vytřískat něco z popularity prvního Mariňáka. Jasně, žádnej extra vejvar to není - v zásadě tuctovej válečnej film s klišé zápletkou, kterej nenadchne, ale ani neurazí. A kterej je samozřejmě místy doplněnej řadou nelogičností a diletantností. Kdyby se tvůrci snažili trochu víc rozvést jednotlivý postavy, mohlo to dopadnout výrazně lépe. Přesto to ale má něco do sebe. ()

klerik 

všetky recenzie používateľa

Film by lepšie pasoval napríklad do série ZA NEPRIATEĽSKOU LÍNIOU, ale ak si odmyslíme názov odkazujúci na skvelého protivojnového MARIŇÁKA, je tento film fajn. Klasický béčkový vojnový (či skôr akčný) film z Afganistanu. Stál sa niečo zaujímavé deje, k postavám si pomerne rýchlo vytvoríte vzťah, akčné sekvencie majú hlavu aj pätu. Finálna snaha o hĺbku je trochu kostrbatá, ale film je lepší ako ZA NPRIATEĽSKOU LÍNOU 2, SNIPER 2, SNIPER 3 a takmer rovnako dobrý ako STEAL TEAM 8: ZA NEPRIATEĽSKOU LÍNIOU... ()

molcan2 

všetky recenzie používateľa

Malý tím mariňákov je na rutinnej misii, len aby zistili, že musia chrániť dôležitu miestnu ženskú, ktorá cestuje naprieč pravdepodobne jednou z najnebezpečnejších oblasti na svete. Zrátané a podčiarknuté: ak mate radi vojnové filmy, pravdepodobne si ho vychutnáte. Akurát ma polovičný rozpočet a je na ňom vidieť, že putoval rovno na DVD. ()

Galéria (8)

Zaujímavosti (2)

  • Filmovalo sa na viacerých miestach v Bulharsku. (MikaelSVK)
  • V úvodní scéně při útoku na základnu je zabit velitel střelou z RPG. V dalším záběru na něj z ptačí perspektivy lze však zřetelně spatřit, že postava stále dýchá. (Topper.H)

Reklama

Reklama