Reklama

Reklama

Kuriér 4 - Reštart

  • Česko Kurýr: Restart (viac)
Trailer 5

Obsahy(1)

Frank Martin (Ed Skrein), bývalý žoldnier cvičený pre špeciálne vojenské operácie, si v súčasnosti zvolil menej nebezpečný spôsob života. Alebo si to aspoň myslí. Žije na juhu Francúzska a pracuje ako kuriér najrôznejších zásielok pre pochybných zákazníkov. Keď ho navštívi jeho otec (Ray Stevenson), naplánujú si pokojný spoločný víkend. Ten sa však rýchlo zmení na katastrofu. Rafinovaná a očarujúca Anna (Loan Chabanolová) a jej tri zvodné spoločníčky Franka najmú, aby im pomohol zorganizovať bankovú lúpež storočia. Frank musí využiť všetky svoje zručnosti, ale hlavne skúsenosti s rýchlou jazdou, aby sa pokúsil v lúpeži predbehnúť šéfa neslávne známeho ruského gangu. Netuší, že sa dal nevedomky vtiahnuť do nebezpečnej hry diabolských žien, ktoré prahnú po pomste. Chcú sa pomstiť bezcitnému šéfovi ruského gangu, ktorý obchoduje s ľuďmi a dodáva dievčatá na prostitúciu. (TV JOJ)

(viac)

Videá (19)

Trailer 5

Recenzie (243)

eraserhead666 

všetky recenzie používateľa

Ještě pořád mě dokáže překvapit bohorovnost a naprostá absence filmařské sebereflexe filmařů. Nazvat restartem něco, u čeho muselo být jasné každému, kdo se začetl do tří stránek scénáře, že to žádný restart nebude, možná tak nějaké zapomenuté TV série na tom nejnudnějším kanálu, kde to budou dávat ve dvě ráno, aby kaliči měli po návratu z pařby u čeho usínat. Na usnutí je to tak akorát. Pořádná porce nadhledu... Chci psát filmové anotace. Dobrej job, ani ty filmy nebudu muset vidět. Nuda. Nejhezčí je prostředí. ()

Pepinec 

všetky recenzie používateľa

Rychlý auta, akce, šťabajzny a oni se tu řešej dialogy... To je přesně to, co očekávám od akčňáku Luca Bessona - kvalitní dialogy. No anebo že už jsme prej všechno několikrát viděli jinde. To je jako taky výtka? Protože já už nahatou ženskou taky několikrát viděl a stejně jsem si to včera s Pájou dost užil. Jen teda kdybyste slyšeli ty dialogy, no to byla hrůza... ()

Reklama

Triple H 

všetky recenzie používateľa

Mal som v nedeľu chuť na niečo úplne vypatlané, nablýskané a zábavné - tak som dľa tu nachádzajúcich sa komentárov po náležitej úvahe zvolil najnovší šmak z kuchyne páně Bessona. Nuž vypatlané to bolo dosť, nablýskané viac-menej tiež, len keby tá zábava v poslednej polhodinke nezačala pokrivkávať. Ale ako balzam na moju po výplachu bažiacu hlavu film fungoval ideálne. Kuknem asi aj pôvodné kusy so Stathamom. ()

MartinezZ 

všetky recenzie používateľa

Popravdě si Stathamovy Transportéry nepamatuju, takže nemohu moc srovnávat, o kolik je tohle horší nebo jiné. Kdyby se tohle jmenovalo 'Kukuruku na dovolené', bylo by mi to taky jedno. Co je ale jasné je, že jde o klasickou moderní Bessonovku, takže to nemá ani jednu mozkovou buňku a chování a zvraty nedávají žádný smysl. Ten nalíčenej pizizubka model v hlavní roli, co se choval a chodil jak postiženej macho tomu dodával onen potřebný punc debility, aby to vyznívalo přesně tak, jak Luc požadoval - a vyšlo to, je to debilita, na kterou, věřím, už druhý den po dokončení zapomněli i samotní tvůrci. Tak moc zbytečné to v celé své "kráse" je. ()

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Proč? Vážně nechápu, proč bylo něco takového natočeno. Nemá to ani trochu příběhovou zajímavost předchozí trilogie. Hlavně to tedy nemá Jasona Stathama, který je prostě nenahraditelný. Ray Stevenson by fajn, měl jednu dvě dobré scény, sem tam to chtělo vypadat docela cool, ale tohle už je něco, co prostě nedovede ničím upoutat. ()

Galéria (55)

Zaujímavosti (11)

  • V jednej scéne si Frank chladí zničené hánky v ľade po bitke v klube. Ráno už má hánky úplne v poriadku. (ywo666)
  • Alternatívnymi názvami snímky sú aj názvy Transporter 4 či Transporter Ignition. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama