Reklama

Reklama

Nájomný vrah

  • USA Absolution (viac)
Trailer 2

Obsahy(1)

Tajný agent John Alexander má za úlohu zlikvidovať dílera heroínu Kamaala z Afganistanu a získať informácie, kto v USA a Afganistane bohatne z predaja afgánskych drog vo svete. Počas akcie náhodne spozná dve dievčatá, ktoré sú obeťami obchodu s ľudským mäsom a utekajú pred nebezpečným gangsterským bossom, ktorý riadi gang lovcov a pašerákov ľudí a má vplyvné politické kontakty na najvyšších miestach. Nájomný vrah Alexander sa teraz musí rozhodnúť, či zachráni dievčatá na úteku, alebo zostane lojálny voči vládnej agentúre, ktorá ho najala a svoju misiu dokončí. (TV JOJ)

(viac)

Videá (3)

Trailer 2

Recenzie (52)

DEXTER099 

všetky recenzie používateľa

Tak jsem se dostal k novému filmu Stevena a je to pořád to samé dokola-příběh sice není to nejhorší,ale ta unuděnost Seagala,stále větší váha a tím menší uvěřitelnost jeho postavě (a nemění na tom nic,že pomalu veškeré chvaty dělá jen rukama).Příběh o nájemném vrahovi (Seagal) ,který je zrazen svým šéfem,který dělá pro chlápka,který si zároveň najal našeho Stevieho,kterého pro změnu žádá o pomoc žena,která byla zajmuta tímto chlápkem jako objekt obchodu s bílým masem je vcelku obyčejný a dalo by se to i na noční večer zkousnout,ale ta negativa hlavně co se týče Seagala převažují a konec filmu kde i člověk s postřeleným tělem dělá kousky jako by neměl ani škrábnutí plus navíc tanec pro Stevena tomu dal hodně špatný dojem.Za mě tedy celkově horší průměr 45% a dvě hvězdy. ()

vegetol.mp 

všetky recenzie používateľa

Žádný překvapení se nekoná. Průměrná a solidně zábavná Seagalovka, která vybočuje především tím, že tu má Seagal parťáka. A vůbec ne špatnýho. Byron Mann je sympaťák a do týmu se Seagalem by ho měli dávat častěji, protože jim to spolu funguje. Dokonce i souboje jsou solidně a dynamicky natočený. Zásadní mínus je Vinnie Jones jako hlavní záporák. Ten dokáže bejt dobrej, když mu dá někdo odpovídající roli. Tady bohužel působí se svým podmračeným kukučem jako parodie na ruskýho mafiána. Z béčkových vod se dal určitě vylovit lepší záporák. Třeba takový Johnny Messner by byl pro Seagala dobrým soupeřem. Celkově jedna z lepších Seagalovek. ()

Reklama

A.Beech 

všetky recenzie používateľa

"Čo urobíme?"..."Budeme ich sledovať, vyslobodíme Chi-ho a potom budeme musieť zrejme škaredo ublížiť niektorým ľuďom." Narvatý/pribratý/nabratý Sígl v kabáte s rýchlosťou tuleňa a s minimálnym pohybom tela eliminuje jedného zločinca za druhým. Už dlho som nevidel film so Seagalom, preto som bol prekvapený, aký je to pán. Seagal v roku 2015 na mňa pôsobí, lepšie ako kedykoľvek pred tým, mám pri ňom pocit, že dá dole absolútne každého. Mimochodom, sú Seagalove vlasy organického pôvodu? ()

Lateef odpad!

všetky recenzie používateľa

Tak nic, rozhodl jsem se, že začnu filmy SS (Stodvacetikilovec sacharidový) tahat kanalizacemi a nazývat je odpadem! Už tu není opravdu ani špetka filmařského či bojového skillu, který by se byť jen za nehet vešel. Asi nejraději bych ksicht ve stokách a odpudivých sračkách vymáchal panu střihači, v těsném závěsu je pak ten nýmand, který drží v ruce kameru. Takhle nějak si představuji akční béčkové dno a SS se na něm snaží najíst špunt, aby se v těch výkalech neutopil. Má jedinou možnost: sloučit se s nějakým trochu solidním ksichtem, najít režiséra, který není patnáct hodin denně kantáre, shodit cca 30 kilo a rozloučit se trochu důstojně. Protože takto jen pomalu tahá katanu ze saye a každým takovým svinstvem je o kousek blíž svému seppuku. ()

ywo666 

všetky recenzie používateľa

Fíha, mám pocit, že Seagalovi rastie miesto úst kunda. A funkčná, lebo ten svoj facebeaver chytá počas celého filmu. Zistil som, že božský Steven točil zlé filmy iba preto, že zle videl a zdali sa mu dobré. Pretože pokiaľ viem, tmavé okuliare nosia v tme hlavne ľudia po operácií očí. Škoda len, že neuprednostnil liposukciu. Chudáčika nám ho už kolí artritída. Lebo raz použil stuntmana aj na vybehnutie niekoľkých schodov. Druhý krát sa odhodlal, že teda schody pokorí, ale po dvoch krokoch prišiel strih. Asi záber na Seagala, lapajúceho po dychu aj zábradlií a s kyslíkovou maskou cez pičoústa, nepasoval do konceptu postavy. Keď sme už pri konceptoch. Film je hlúpejší ako mongol po lobotómií. Seagal tu hrá 100x tú istú postavu prežívajúcu ten istý príbeh. Jediné čo sa zmenilo oproti starším filmom? Hm. Nič ma nenapadá. Vo filme nebola ani sekunda, ktorú by som už aspoň 5x nevidel v iných Seagalovkách. Prečo dávam také bohapusté vysoké hodnotenie? Hlavne za Byrona Manna, ktorý predviedol slušné akčné divadlo a jeho postava mi bola celkom sympatická. A zaujal aj Josh Barnett, ktorý je teda solídna korba. A vo filme nepôsobil úplne nepatrične. Takže keď prestane pracovať ako profesionálny približovač ZŤP, mohol by dostať nejaký flek vo svete filmu. Inak aby som majstrovi nekrivdil, tak je trochu chudší. Asi mu tá dieta whiskey + dútnik prospela. Ale ten side kick mu moc neodporúčam. 3* ()

Galéria (31)

Reklama

Reklama