Reklama

Reklama

Ďalší život môjho otca

(festivalový názov)
  • Česko Další život mého otce (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Mózes je nesmelý, neistý mladík, ktorý skončil štúdium teológie a žije s rodinou v zapadnutej dedine. Má dosť zložitý vzťah s autoritatívnym otcom, pastorom, ktorý ho neberie veľmi vážne a prehliada ho. Jedného dňa otec náhle zomrie a Mózesovi sa ako jedinému z pozostalých začne zjavovať jeho duch. Mladík sa všemožne snaží prísť na to, ako by otcov duch mohol nájsť pokoj, a zrejme prvý raz v živote sa dostane do situácie, keď musí vziať veci pevne do svojich rúk. (MFFK Febiofest)

(viac)

Videá (5)

Z nakrúcania 2 - Virág Zomborácz, László Gálffi, Ferenc Pusztai, Márton Kristóf, Lilla Takács, Gergely Pohárnok, Eszter Csákányi, Andrea Petrik, Zsolt Anger, József Gyabronka, Ádám Balázs
Z nakrúcania 2 - Virág Zomborácz (scenáristka), László Gálffi (herec), Ferenc Pusztai (herec), Márton Kristóf (herec), Lilla Takács (scénografka), Gergely Pohárnok (kameraman), Eszter Csákányi (herečka), Andrea Petrik (herečka), Zsolt Anger (herec), József Gyabronka (herec), Ádám Balázs (skladateľ)
D: maďarský
06:24
Z nakrúcania 1
Z nakrúcania 1
D: maďarský T: angličtina
02:19

Súvisiace novinky

49. MFF KV – záblesky ze soutěžních sekcí

49. MFF KV – záblesky ze soutěžních sekcí

05.06.2014

Po tiskové konferenci zaplavily web MFF KV v intervalu pouhých pár minut dlouho očekávané programové zprávy. Hlavní festivalový program přinese sedm světových a pět mezinárodních premiér. O… (viac)

Reklama

Reklama