Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Chystá sa svadba. Všetci sa tvária šťastne a Líde s Martinom nevhodnými otázkami a radami rozhodnutie neustále spochybňujú. V tejto atmosfére Martin zistí, že farár ja alkoholik a keď mu berie fľašu, farár spadne a poraní si chrbát, Topinka zatkne za krádež bicykla kvetinára a do poslednej chvíle sa ani teta Marie ani nikto iný nedokáže ku kvetom dostať, Brázdovci pripravujú bombastickú svadobnú hostinu, ale pokazené potrubie zaplaví celú reštauráciu. Náhradným a originálnym riešením má byť zapožičané šapito a požiadanie správcu národného parku Radka, aby ich zosobášil - povolenie má ešte z vojenskej misie v Bosne. Podmienkou je ale dosť nedôstojná požiadavka, aby Martin najprv vyšetril jeho prasa. Marii sa síce podarí získať aj svadobnú výzdobu, aj kyticu a tak sa zdá, že všetko bude v poriadku, lenže začne rodiť Lídina svedkyňa - Karolína z rádia. Martin zvládne spolu s Lídou aj Karolínin pôrod v netradičnom prostredí, ale keď spadne celé šapito aj so svadobnou hostinou, obaja toho majú už dosť. (STV)

(viac)

Recenzie (8)

Autogram 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

V tomto seriáli si treba zvyknúť, že je občas akoby z inej krajiny, kde sa nielen ordinuje v obleku, ale k pôrodu na lúke netreba ani volať záchranku. A hoci sa absolútne všetko poserie, zároveň je všetko vo veľkej pohode, a možno je to nakoniec ešte trochu ináč. ()

Pierre odpad!

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Vítejte ve vesničce Protějov. Má asi 500 obyvatel, ale všichni z nich jsou pořád nemocní. Nikdy se tam prakticky nic nevydaří, lidé si tam připravují svatbu aniž by se chtěli vzít a ženy tam rodí na louce. ()

otík 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tento díl mě docela naštval a taky potěšil. Naštvala mě svatba, která neproběhla (Martin se choval jak nezodpovědný magor a Lída jako pojuchaná puberťačka). Potěšila účast herce Slováckého divadla v Uherském Hradišti Martina Vrtáčka v menší roličce chlápka s košilema. Tento díl mi přišel už hodně praštěný, před svatbou nevychází vůbec nic, to už aby člověk takový osud pohledal. Lehčí podprůměr. PS: úplně z děje zmizel kuchař Vojtky Kotka, bez jediného vysvětlení. Tohle se neodpouští. ()

Galéria (11)

Reklama

Reklama