Reklama

Reklama

Mladý agent FBI (Utah) v utajení sa infiltruje do zlodejského gangu. Najväčšou záľubou jeho členov sú extrémne športy. Žijú s absolútne uvoľneným prístupom k životu . . a zákonom. Jediným zákonom, ktorý sú ochotní rešpektovať, je ten gravitačný. Skupina nepozná žiadne limity a práve ďaleko za hranicami bežných obmedzení a pod vedením charizmatického vodcu Bohdiho pácha nevídané a veľmi prepracované zločiny. Utah postupne získavá informácie aj dôveru a sympatie Bohdiho a celého gangu. Zároveň však začína pochybovať o svojich oficiálnych povinnostiach. Je čoraz viac pohltený opojným a nespútaným životným štýlom, ktorého hlavným krédom sú sloboda a adrenalín. Bez ohľadu na to, koľko pravidiel sa poruší a koľko ľudí zomrie. (Bontonfilm SK)

(viac)

Zaujímavosti (5)

  • Natáčanie prebiehalo v ôsmich krajinách: Venezuele, Nemecku, Rakúsku, Švajčiarsku, Taliansku, Francúzskej Polynézii, Mexiku a USA. (m.a.t.o.)
  • Teresa Palmer (Samsara) zvládla väčšinu kaskadérskych kúskov bez záskoku dablérky, napriek tomu, že to bola jej prvá filmovačka po pôrode syna, ktorý sa zhodou okolností tiež volá Bodhi. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama