Reklama

Reklama

Mladý agent FBI (Utah) v utajení sa infiltruje do zlodejského gangu. Najväčšou záľubou jeho členov sú extrémne športy. Žijú s absolútne uvoľneným prístupom k životu . . a zákonom. Jediným zákonom, ktorý sú ochotní rešpektovať, je ten gravitačný. Skupina nepozná žiadne limity a práve ďaleko za hranicami bežných obmedzení a pod vedením charizmatického vodcu Bohdiho pácha nevídané a veľmi prepracované zločiny. Utah postupne získavá informácie aj dôveru a sympatie Bohdiho a celého gangu. Zároveň však začína pochybovať o svojich oficiálnych povinnostiach. Je čoraz viac pohltený opojným a nespútaným životným štýlom, ktorého hlavným krédom sú sloboda a adrenalín. Bez ohľadu na to, koľko pravidiel sa poruší a koľko ľudí zomrie. (Bontonfilm SK)

(viac)

Videá (10)

Trailer 5

Recenzie (344)

MartinezZ 

všetky recenzie používateľa

Neskutečná hovadina natočená jen pro možnost utrácení prostředků pro štáb cestující po světě. Jinak to totiž nebylo vůbec ani krimi, ale nijak zvlášť ani thriller, jen naprosto sterilně bezduchá věc, na kterou si za chvilenku nikdo ani nevzpomene, tak zbytečný tenhle film byl. Čím blíž konci, tím víc nesmyslů. ()

Shakers 

všetky recenzie používateľa

Keď som videl, že sa chystá Remake filmu, kde hra Patrick Swayze a Keanu Reeves, chytal som sa za hlavu. Nakoniec som si to predsa len pozrel a nie je to najhoršie. Tento nový Bod zlomu dosť zachraňuje to, že sa moc nedrží originálu a ide si svojou cestou. Príbeh nebol najhorší a aj keď ma herci nezaujali, zaujali ma akcie, prostredie a hlavne kamera, ktorú si pán režisér obsluhoval sám. Fajn akčná jednohúbka, ale Point Break s deväťdesiateho prvého ma bavil viac, už len kvôli castigu. 70% - 3* ()

Reklama

pepo 

všetky recenzie používateľa

Zle. Už je vážne načase zakázať Kurtovi Wimmerovi písať scenáre. Vizuálne to vyzerá celkom fajn, pretože je to drahé ale tá story je príšerná. Herci sa snažia ale nemajú čo hrať. Celé to posolstvo je na facku, takže hlavný záporák je vďaka svojim ideálom smiešny pajác, rovnako ako celá partia okolo neho.To, že to má s originálom spoločné iba mená postáv a názov by teoreticky malo byť hlavným plusom, ale rozhodne nie v tomto prevedení. Do polky to aj napriek svojej debilite a hlúposti celkom šlape a pripomína to drahší remake dieselovky XxX, ale potom sa to zmení na sériu WTF scén, ktoré sú úplne najhoršie a najsmiešnejšie v momentoch keď sa snažia pripomínať pôvodný film - čo malo preboha znamenať to finále? A to rozhodne nie som človek, ktorý filmom vyčíta nelogické jednanie postáv a diery v deji. Svojho spokojného diváka si to nájde (napr. ľudí čo boli spokojní s remakom Total Recall alebo piatym Terminátorom), ale ja to rozhodne nebudem 4/10 ()

berny2468 

všetky recenzie používateľa

Bod zlomu je film, který si bezesporu vaši pozornost nezaslouží. Je to pro mě naprosto nepochopitelně zbytečný film. Původní film jsem neviděl a po tomto filmu si ho rozhodně nepustím. Film vcelku oprávněně sází na akci, které zde není málo, ale zase ani hodně, aby to dokázalo napravit zbytek filmu. A právě díky akci a tím jak je natočena, jde tento film dokoukat. Je zde spoustu nádherných záběrů, ale proto si člověk říká, jak tomuhle nedokázali dát aspoň nějaký příběh. Příběh zde není. Je to vlastně jen jakýsi náčrt blbosti. A délka filmu tomu jen prosperuje. Celkově se dá říct, že čas strávený u tohoto filmu lze využít daleko daleko lépe….20%. ()

Kaka 

všetky recenzie používateľa

V 91. stačilo jít si vlastní cestou a nerespektovat sociální a finanční systém, dnes to musí být šmrnclé spiritualitou a především "zemi bereme, zemi vracíme". Krásné, ale trochu nedomyšlené, protože i tito drsní hoši přece někde musejí brát peníze na ty svoje luxusní auta, párty na jachtách, adrenalinové sporty a cool tetování. Krom toho jim ty řeči nevěříte ani trochu až na Edgara Ramireze - ten chlap je čisté CHARIZMA. Velká škoda, že to nemělo větší spád a čistší, resp. žánrovější (akční film) obsah. Protože vizuál a režijní nápady OK, příroda super a celé je to technicky/atmosfericky zvláštně podmanivá věc (namísto rockových vypalovaček je tu obvykle ambient post-rock apod.) se studeně našedlými kamerovými filtry, navíc pro fandy extrémních sportů to bude totální slast. To je ten aspekt, kde je snímek určitě nejsilnější. Scéna šplhání na Angel je fantastická. Vidět to doma na bluray ale úplně dostačuje. ()

Galéria (115)

Zaujímavosti (5)

  • Natáčanie prebiehalo v ôsmich krajinách: Venezuele, Nemecku, Rakúsku, Švajčiarsku, Taliansku, Francúzskej Polynézii, Mexiku a USA. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama