Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Premôže malý Alex pomocou dômyselných pascí štvoricu zločincov medzinárodného formátu? Medzinárodní priemyselní špióni chcú získať tajný raketový čip ukrytý v detskom autíčku, ktoré doputovalo k malému Alexovi. Zločinci ho rýchlo vypátrajú, ale netušia, že v malom chlapcovi majú silnejšieho a prefíkanejšieho protivníka... (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (504)

filmsim 

všetky recenzie používateľa

Pouhopouhá vykrádačka prvních dvou dílů. Ještě bych překousl, že zde nahradili M.Culkina, tak nesympatickým hlavním hrdinou, ale to, že je to celé bez nápadů a nudně natočené, vě mně po celou dobu vzbuzovalo pocit nepříjemného přiživování na popularitě stejnojmených snímků. Nic zde není originální či ozvláštňující. Žádný mimořádný herecký výkon či nápaditá kamera. Zkrátka nudná zbytečnost. 2/10 ()

Karlos80 odpad!

všetky recenzie používateľa

Zřejmě typický příklad humoru americké konzumní společnosti, pro mě osobně a pro Evropana jako takového však jen typicky odpadová záležitost! Mohlo to však dopadnou lépe, stačilo možná jen opět obsadit Macaulaye Culkina do hlavní role a bylo to alespoň na tu jednu. Toto byl pro mě opravdu naprosto nepochopitelný tah. Veškeré scény a veškeré vtipy už jsme viděli v předchozích dvou úspěšných dílech. Opravdu se jedná jen o frašku-výsměch a hloupý pokus navázat na něco, co předtím ve světě udělalo veliký "BOOM". O nesympatickém malém hlavním hrdinovi a nepříjemných zlodějích se už raději rozepisovat nebudu:-( Doufám jen, že už další díl nenatočí.. ()

Reklama

Dever 

všetky recenzie používateľa

Soundtrack Nick Glennie-Smith: 1. My Town - Cartoon Boyfriend [3:18] ,2. All I Wanted Was a Skateboard - Super Deluxe [2:34] ,3. I Want It All - Dance Hall Crashers [3:19] ,4. Almost Grown - Chuck Berry [2:20] ,5. School Day (Ring! Ring! Goes the Bell) - Chuck Berry [2:42] ,6. Bad Bad Leroy Brown - Jim Croce [3:00] ,7. Green Eyed Lady - Sugarloaf [3:40] ,8. Let It Snow, Let It Snow, Let It Snow - Dean Martin [1:56] ,9. Home Again - Oingo Boingo [5:26] ,10. Nite Prowler - The Deuce Coupes [1:45] ,11. Tall Cool One - The Wailers [2:34] ,12. Home Alone 3 Suite - Nick Glennie Smith [8:00], ()

Phobia 

všetky recenzie používateľa

Hvězdičku dávám pouze s ohledem na skutečnost, že chodit právě do 1. třídy ZŠ, jistě by u toho má infantilní dušička plesala a všechny ty dementně "humorné" situace by fungovaly, tedy vzbuzovaly holčičkovský smích, jako když se perličky na hajzlu přesypávají. Dětem se holt líbí kdejaká pičárna. Pro jedince s IQ nad 75 je trojka osamělého fakana v domácnosti krystalicky čirým utrpením, navzdory tomu, že smrad v hlavní roli už nemá hubu jak nafukovací panna. 10% za tu představu, že bych to viděla jako poměrně čerstvý odlitek. ()

B!shop 

všetky recenzie používateľa

Ja bych to zas tak tragicky nevidel. Samozrejme je to uz zbytecny pokracovani a bez puvodni party v cele s Culkinem a dvojkou lupicu byl naprosto dementni napad jit do dalsiho dilu, ale kdyz nebudu porovnavat s prvnima dvema dilama, porad z toho vychazi uchazejici rodinna komedie. Problem je v lupicich. Uvodni vysvetlovani o co jde je zbytecny a ackoliv se vsichni ctyri chovaj jako naprosty profici a maj supermoderni hracky, stejne je vsechny malej harant nachyta a oni se zacnou vsude mozne valet a nekam padat jak hovada. Coz by se jeste dalo, problem je, ze to neumi poradne podat a jejich nehody a vyhrozovani nepusobi dvakrat vtipne. Nicmene sem tam se nakej vtipek podari a detskej predstavitel, ackoliv chaba nahrada za Culkina, tak zas tak silenej neni a je tu mladicka Scarlett a na chvily i Neil "Uklizec" Flynn. ()

Galéria (55)

Zaujímavosti (9)

  • Macaulay Culkin odmítl hrát v tomto filmu, protože ho role Kevina (z prvních dvou dílů) omrzela a měl pocit, že by do filmu neměl čím přispět. (Cheeker)
  • Tržby ze severoamerických kin činily 30,9 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových dosáhl 79,1 mil. (NIRO)
  • Natáčelo se v Chicagu, Evanstonu a Skokii ve státu Illinois. (Cheeker)

Reklama

Reklama