Reklama

Reklama

The Sinister Six

všetky plagáty
? %
USA, 2023

Diskusia

Larrysbride

Larrysbride (hodnotenie, recenzie)

Tak nevím, jestli je to jenom "smůla" ale drtivá většina článků od něj, na který jsem narazila, nebyly nic jinýho než drby... A jak jsi sám napsal níže - vydává drby jako zaručený zprávy a to já prostě fakt nesnesu... Žel  v české "žurnalistice" je to klasický příběh...

LizianShaw

LizianShaw (hodnotenie, recenzie)

Ja se nijak nepridavam na neci stranu. Jenom sem davam nejnovejsi zpravy-novinky. A Anarvin je super redaktor, jenom nam shrnul co nejake zdroje nasly. K A asi 50% drbu je skoro vetsinou pravda. 

na príspevok reagoval Spiker01, Larrysbride

Larrysbride

Larrysbride (hodnotenie, recenzie)

Lizian: Vždyť to říkám, místo toho, aby se Anarvin soustředil na opravdové zprávy, jen siri drby. A ještě je obhajuje...

LizianShaw

LizianShaw (hodnotenie, recenzie)

Jinak dalsi email, mluvi o rebootu. Zminuji se ze to ani tak nemusi byt reboot ale Bond style serie-film. Take bylo napsano aby se film inspiroval tim (mozna nejlepsim) Spider komiksem - Kravens Last Hunt. Take pisou hoodne kandidatu-reziseru na "reboot". To jsou:

Brad Bird
Edgar Wright
David Yates
Damien Chazelle
Glenn Ficarra & John Requa
Phil Lord & Chris Miller
Colin Trevorrow
James Gunn
Chris Buck & Jennifer Lee
Joe Cornish
Don Hall & Chris Williams
Joachim Rønning & Espen Sandberg

Coz jsou podle me dobri herci, ale zadny se nevyrovna Raimimu. Hodne z nich ale Webba prekonava.

LizianShaw

LizianShaw (hodnotenie, recenzie)

Skoda, myslel jsem si ze slo o oficialni zpravu, ale jedna se o zpravy Sony hackera. A to ze Sony by rado melo Ryana Goslinga v S6. Take se rikalo ze by S6 mohla zrebootovat Spider-Mana a ze Peter Parker by ve filmu uz Spider-Manem byl, tudiz zadny origin. Spojit to dohromady Ryan Gosling = Spider-Man. A Gosling by byl urcite vynikajici Peter Parker stejne tak i Spider-Man. Jinak kdyz je to ale S6, a zatim neni potreba reboot, jsou pro nej mozna jeste lepsi nebo stejne dobre role: Kraven Hunter, Mysterio, Doctor Octopus, Sandman, Shocker, Tombstone.

Ja bych zatim nerebootoval a jeho roli bych dal Mysteriovi.

na príspevok reagoval ManOfPhoenix

Uživateľ LizianShaw zmazal svoj príspevok.

Anarvin

Anarvin (hodnotenie, recenzie)

Larrysbride - Ano, drby jsou smyšlené, zprávy se zakládají na faktech. A faktem je, že dva spolehliví redaktoři s prokazatelnými konexemi se dozvěděli o dalších možnostech vývoje dané značky. Pokud někoho informace o zákulisním hollywoodském vývoji nezajímají, je to samozřejmě jeho věc, ale není to důvod k tomu, podobný druh zpráv znevažovat. Jednoho prostě zajímají nové iPhony, druhého uvažování Applu o tom, kam by mohl s příštím iPhonem směřovat (nezávisle na tom, jestil daný směr bude udržen nebo se změní ve slepou uličku). To je normální.

Anarvin

Anarvin (hodnotenie, recenzie)

Larrysbride - Jakákoliv informace o filmu je pouhou možností, dokud film není zveřejněný v kinech - to jsou jediná skutečná fakta. Ani oficiální synopse nakonec nemusí platit, ani scény z traileru se ve filmu nemusí objevit, i režisér filmu může být měsíc před premiérou vyhnán ze střižny. Je na každém, aby si posoudil, nakolik a do jaké hloubky ho infotainment, který samotnému filmu předchází, baví. Jestli máš pocit, že má pro ostatní nějaký přínos tvůj osobní názor na to, jaká část infotainmentu ještě má smysl a jaká už ne, tak samozřejmě prosím, šiř ho dál. Já se dál budu s dovolením zajímat o bizarní zákulisní zprávy a sdílet svůj zájem s podobně naladěnými filmovými fanoušky.

na príspevok reagoval Larrysbride

LokiZombie

LokiZombie (hodnotenie, recenzie)

Larrysbride

jak říká Anarvin, možnosti jsou na stole, i to někoho zajímá. Ta informace spočívá v tom, že to vůbec zvažujou, což stačí k tomu, aby celá komunita začala vyvádět. Někoho to zajímá i když to ještě není hotový.

Uživateľ Larrysbride zmazal svoj príspevok.

Larrysbride

Larrysbride (hodnotenie, recenzie)

Anarvin

Jako redaktorka konkurenčního magazínu mám o těchto věcech docela dobrý přehled, takže asi tak. Narážela jsem jen na informační hodnotu Tvého článku, která je, dle mého, naprosto nulová. Toliko můj názor ;)

na príspevok reagoval LokiZombie

Anarvin

Anarvin (hodnotenie, recenzie)

Jakým způsobem máme chápat "částečný restart" série Amazing Spider-Mana ve filmu Sinister Six, který producenti zvažují. Zvažována je také týmovka ženských hrdinek ze Spider-Manova světa.

...

Larrysbride - Sony řeší co dál, možnosti jsou na stole. Na definitivní odpovědi si ještě počkáme. Jestli chceš znát až konečné výsledky a průběžný vývoj tě nebere, počkej si na oficiální tiskovou zprávu, dočkáš se :-)

na príspevok reagoval Larrysbride, Larrysbride

Súvisiace novinky

I špatným komiksům se v kinech daří

I špatným komiksům se v kinech daří

04.04.2022

Není třeba zbytečně chodit kolem horké kaše, u nejnovějšího komiksového blockbusteru Morbius od studia Sony s minimálním inputem od studia Marvel svítí v době psaní na naší databázi divácké hodnocení… (viac)

Drew Goddard natočí X-Force s Deadpoolem

Drew Goddard natočí X-Force s Deadpoolem

08.09.2017

Jak určitě víte, kolem Deadpoola se začíná budovat malý filmový vesmír. Kromě druhého (a třetího) dílu totiž dostaneme i týmovku X-Force, která bude drsnější protiváhou slavných X-Menů. Vzhledem k… (viac)

Marvel dohlédne na nového Spider-Mana

Marvel dohlédne na nového Spider-Mana

10.02.2015

Trvalo to roky, ale nakonec se fanouškovská přání vyplnila. Populární Spider-Man se dočká nové tváře, pojetí i kamarádů, studia Sony a Marvel se totiž dohodla na jeho začlenění do marveláckého… (viac)

Spider-Man mění strategii

Spider-Man mění strategii

24.07.2014

Amazing Spider-Man 2 měl být miliardovým hitem, nakonec ale vydělal „jen" 700 milionů dolarů. Navíc se nemůže chlubit ani nadšenými kritikami a ohlasy, studio Sony proto upustilo od svých… (viac)

Reklama

Reklama