Reklama

Reklama

Bruce Willis v hlavní roli sci-fi thrilleru o dokonalém místě, tzv. Vice, kde mohou zákazníci uskutečnit své nejdivočejší fantazie s umělými obyvateli, kteří vypadají přesně jako lidé. (Filmbox)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (86)

FaceMan odpad!

všetky recenzie používateľa

Jediné čo som zistil je, že za chvíľu si môžem vyrobiť aj psa ktorý je už dávno po smrti. Ale aby po ňom nešiel útulok tak ho budem musieť poslať do tajnej krajiny (watch dogsaby), kt. si ale nalepím na nástenku. To preto lebo keby náhodou niekto prehľadával môj byt, aby vedel kde má ísť. To je život nedoprajú mi mať ani robota psa. ()

kenkaku 

všetky recenzie používateľa

Jestli kvůli tomuto Bruce vypustil třetí Expendables, tak je idiot. podprůměrná ptákovina s logikou chování postav u dna... (ta obří mapa Sv. Heleny na nástěnce mě dostala) plus jednoduchost děje místy hraničící až s idiocií. Výsledek požadavku "chci upgrade" mě rozesmál až jsem se rozkašlal (mám angínu, ale to můj smysl odhalit debilní film nesnižuje). Neříkám že celková myšlenka je úplně zlá. Je jen zoufale zle a lacině uchopená. To co předvádí Willis hraničí s drzostí (opravdu si myslí, že tohle je role kterou diváci stojí, nebo mu šlo jen o prachy?) a Thomas Jane vypadá divně... jo... tváří se jako drsňák a střílí líp než členové vycvičeného komanda, ale Punisher to už není... (a Ambyr Childers byla tak příšerná, že ani nestojí za zmínku). ()

Reklama

Pilda17 

všetky recenzie používateľa

Bruci, Bruci, Bruci, že se na to nevykašleš a nejdeš radši do důchodu. Expendables 3 odmítneš z finančních důvodů a upíšeš se radši na takovou kravinu? Nechápu tě, ale tohle do kvalitního snímku má hodně daleko, akce občas docela dobrá, ale nebylo jí tolik. Nápad Vice má, jen ho uskutečnit, mohla z toho být slušná podívaná. A je z toho jen nuda a šeď, škoda .. 4/10 = 45% ()

Morien odpad!

všetky recenzie používateľa

Kdyby se z tohohle filmu odebralo všechno nesmyslné střílení všemi nesmyslnými zbraněmi, nezbude v něm ani třetina takzvaného děje. Další z řady ultimátních důkazů o tom, že lidský mozek lze pomalu, ale jistě vymýt filmem, a že i lidé s filmem vymytými mozky budou natáčet další takové vymývací filmy. ()

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Jasný priemer. Herci skvelí, ale žiadna veľká sláva, rovnako tak ich herecké výkony. Príbeh je celkom kvalitný, ale čo sa týka dialógov, to už je horšie. Ja som od toho až tak nečakal a to bolo podstatné, že moje očakávania boli v podstatne naplnené a nedostavilo sa ani nijaké potešujúce prekvapenie. Hudba celkom dobrá, ale samozrejme nejak zvlášť neohúri. Ja som sa miestami nudil, miestami sa mi to naozaj páčilo, sem tam boli hluché miesta. Ono by sa dalo povedať, že to nieje snímka pre všetkých, musíte mať naozaj radi starého Willisa, inak to pre vás ani nič moc nebude. Takže presne takej skupine ľudí by som to doporučil. Inak snímka zapadne medzi ostatné priemerné diela. ()

Galéria (45)

Zaujímavosti (10)

  • Do hlavnej ženskej roly sa mohlo dostať niekoľko známych herečiek, ale producent Randall Emmett obsadil do hlavnej úlohy svoju vtedajšiu manželku Ambyr Childers, no zároveň najal niekoľko svojich "tajných" mileniek, ktoré mali na prstenníku iniciály „RE“. Ešte počas natáčania sa 6-ročné manželstvo rozpadlo, Emmett požiadal v apríli 2015 o rozluku a Childers podala v roku 2017 žiadosť o rozvod, ktorá bola v tom istom roku zavŕšená. O Emmettových praktikách neskôr informoval 29. júna 2022 LA Times, ktorý ho obvinil, že ponúka ženám filmové úlohy výmenou za sex. (Arsenal83)
  • Charlotte Kirk osobne obsadil do filmu Randall Emmett a režisérovi Millerovi ju doslova vnútil, hoci ten chcel nejakú kvalifikovanejšiu a známejšiu herečku. Emmett ju potom pretlačil aj do iných filmov, ktoré neskôr produkoval. V roku 2019 sa potom prevalil škandál, keď unikli textové správy dokazujúce, že už v roku 2013 bývalý predseda predstavenstva a generálny riaditeľ spoločnosti Warner Bros. Entertainment Kevin Tsujihara sľúbil Kirkovej herecké roly výmenou za sex. Kauza sa vyriešila mimosúdne a Tsujihara nakoniec z funkcie odstúpil. (Arsenal83)
  • The New York Times napísal, že film „nemá absolútne nič, čo by sa dalo odporučiť“. (Arsenal83)

Reklama

Reklama