Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Komédia o dvoch bratoch, ktorí by nemohli byť rozdielnejší, ani keby boli cudzinci. Karierista Rudi žije vo svete fi remnej kultúry a myslí ako manažér; za svoju výkonnosť dostal aj cenu „high performance". Daniel miluje divadlo, jazdí na bicykli a nehodí sa do sveta „úspešných". Obaja však prejavia záujem o tú istú ženu, ktorá sa postará o prekvapujúci obrat. Divadelníci na viedenskom dvorčeku inscenujú predstavenie s piesňou Biele kone od rakúskeho šansoniéra Georga Danzera, kde sa v refréne opakuje verš „Na čo, moja láska, ešte veríme?" Alebo inak: Kto predáva v tejto spoločnosti svoje princípy, komu a za akú cenu? Film popisuje ťažké zbližovanie sa dvoch bratov a je ľahko ironickou štúdiou rodiny a spoločnosti. (IFF Bratislava)

(viac)

Recenzie (3)

amalia 

všetky recenzie používateľa

Film jsem viděla v rámci přehlídky evropských filmů. Herci se mi líbili oba v hlavních rolí, v průběhu filmu napínavá zápletka a zvláštní konec, přemýšlím ještě nyní... ()

UjoLenin 

všetky recenzie používateľa

Podľa popisu by sa mohlo zdať, že ide o klasickú romantickú zápletku, no nie je tomu tak. Pár krát som sa pri premietaní aj zasmial, ale zdráham sa film nazvať komédiou. Všetky postavy sú maximálne nesympatické, ale to je vlastne časťou príbehu. Príjemne ma prekvapil koniec, ktorý mi ešte chvíľu po odchode behal hlavou. Celkovo by som film označil za "priemerne dobrý" a pokiaľ práve nemáte na programe niečo lepšie, bez výčitiek svedomia Vám ho môžem odporučiť. Rozhodne jedna z najmenej depresívnych vecí na MFF BA 2014 :) ()

Galéria (40)

Reklama

Reklama