Reklama

Reklama

The Tonight Show Starring Jimmy Fallon

(relácia)
TV spot
Talk-show / Komédia
USA, 2014, 1 887 x 60 min

Účinkujú:

Jimmy Fallon, Steve Higgins, Seth Rogen, Mariah Carey, Lindsay Lohan, Robert De Niro, Sarah Jessica Parker, Stephen Colbert, Tina Fey, Meryl Streep (viac)
(ďalšie profesie)

Obsahy(1)

Po více než čtyřiceti letech se vrací klasická The Tonight Show stanice NBC zpět do New Yorku. Žezlo protentokrát svižně přebírá Jimmy Fallon s kapelou The Roots, aby přinesli v televizním balení hip hopové řádění, Twitter, zparodovali populární seriály, zahráli si nejnovější videohry a nebo s hvězdami šoubyznysu šarády. Tak zapněte saka a jdeme na to. (Brousitch)

(viac)

Zaujímavosti (10)

Počatie (2024)

  • Sydney Sweeney v rozhovore s Jimmy Fallonom mimo iného rozprávala o tom, ako 16-ročná mala v roku 2014 konkurz pre pôvodnú verziu filmu, no tento projekt sa nikdy nezmaterializoval. Prešlo niekoľko rokov a Sydney nemohla dostať scenár k filmu z hlavy. S pomocou jej agentov skontaktovala scenáristu filmu, zakúpila práva a prepísali scenár, aby jej pasoval ako 25-ročnej. Následne najala režiséra, dodatočných producentov, a taktiež našla ľudí, ktorí financovali tento film, ktorý nakoniec predala štúdiu NEON. Immaculate sa tak stal prvým filmom Sydney Sweeney, na ktorom sa podieľala ako producentka. (drake31)

Silent Night (2023)

  • V rozhovore s Jimmym Fallonom Joel Kinnaman prezradil, že sa plánoval vžiť do jeho nemej úlohy a nerozprávať celé dva mesiace, počas ktorých sa bude film natáčať. Toto rozhodnutie však opustil v priebehu prvého dňa natáčania. (drake31)

Will Ferrell

  • Chad Smith (bubeník skupiny Red Hot Chili Peppers) je si s Willem Ferrellem velice podobný a díky tomu je společně s ním terčem mnohých vtípků. Právě kvůli tomu se oba rozhodli na úkor diváků podniknout společný vtípek v The Tonight Show Starring Jimmy Fallon (od r. 2014), kde se v rámci bubenického duelu stejně oblékli a vydávali se každý za toho druhého. (P. J. D.)

Reklama

Reklama