Reklama

Reklama

Párok Frank si s kamarátmi spokojne nažíva vo vákuovom balení na polici v potravinách. Vo vedľajšom regáli zase býva jeho láska, žemľa Brenda. Zdá sa, že život nemôže byť krajší, keď obaja skončia v tom istom nákupnom košíku. Potraviny totiž túžia po jedinom - aby sme si ich z obchodu priniesli domov. To však ešte nevedia, čo sa s nimi po príchode do domácností deje. (Itafilm)

(viac)

Videá (10)

Trailer 6

Recenzie (787)

DJ Obelix 

všetky recenzie používateľa

Začněme otázkou. Líbil se vám This is the End (Apokalypsa v Hollywoodu)? Pak je takřka jisté, že se vám bude líbit i Sausage Party. Tohle je totiž další z řady filmů Rogena, Franca a spol. typu "nechápu, že nám na to Sony dalo peníze, tak si aspoň užijeme nehoráznou prdel". Za úžasné muzikálové číslo od oskarového Alana Menkena, za nespočet naprosto kulervoucích scén (Terminátor, tampon!), za překvapivě kvalitní animaci a (už tradičně) geniální výběr známých šlágrů napasovaných do naprosto úchylných situací si film zaslouží krásné čtyři hvězdy. I když se i přes svou relativně krátkou stopáž chvílemi zbytečně táhne (ona teologická alegorie tvůrcům bohužel trochu přerostla přes hlavu), za tu odvahu pustit něco tak zvráceného do kin, speciálně tu závěrečnou hromadnou scénu, ze které byla cenzory údajně vystřihnuta jen necelá vteřina (!!!), přidávám pátou hvězdu. ()

juta 

všetky recenzie používateľa

Dost vtipná sprosťárna, která se může řadit na vrchol sprostých animáků. Téměř po celou dobu to jede solidním tempem, jen ten konec to už dost přehnal. To bylo opravdu nechutné a ty orgie bych z toho úplně vystřihl. To už mě moc nebavilo a toho kdo to vymyslel bych přetáhl párkem po hlavě... ale za ten zbytek klobouk dolů. ()

Reklama

Shakers 

všetky recenzie používateľa

Goldberg a Rogen to sú magori prvej triedy, ale ten nápad bol fakt dobrý. Niekedy mi to prišlo až moc úchylne, až moc sa tlačilo na pílu, čo mi trošku pokazilo celkový dojem s filmu, ale inak skutočne vydarený animák, ktorý deťom určite nechcete pustiť. P.S. kludne by som si dal aj pokračovanie. 70% - 3* ()

pepo 

všetky recenzie používateľa

Pojem WTF dostal nový rozmer a hranica politicky nekorektného humoru je prekročená tak veľmi, že už ju ani nie je vidieť. Nový počin partie okolo Setha Rogena je ťažko hodnotiť. Sausage Party totiž v mnohých ohľadoch nie je dobrý film. Má nevyvážené tempo, svet, kde sa odohráva nefunguje a príbeh je iba zlepencom scén. Následkom toho sa prvá tretina takmer nedá prežiť. Väčšina humoru vyplýva z toho, že zelenina nadáva a málokedy je to vtipné. Vulgarizmami sa plytvá a strácajú tak na údernosti. Po masakri v kuchyni, ktorý poznáme z trailerov, sa to však celé nakopne a nasleduje sled neuveriteľne vtipných scén vrcholiacich záverečnou polhodinovkou. Nechcem spoilerovať, ale to, čo sa tu občas deje, ste bez preháňania ešte nikdy nevideli. A ani dlho neuvidíte. Je to drzé, brutálne, nápadité a absolútne šialené. Navyše okorenené skvelými parodickými vsuvkami. Tie sa týkajú nielen filmov, ale aj súčasnej spoločenskej situácie. A tvorcom sa podarí uraziť každého bez ohľadu na rasu, politickú, náboženskú alebo sexuálnu orientáciu. Proste niečo, čo som očakával od Deadpoola a nedostal som to. Určite to nie je pre každého, ale návštevu kina sa oplatí risknúť, kvôli originalite a odvahe tvorcov vykašľať sa na zabehnuté pravidlá. Ak sa naladíte na správnu notu je to totiž zábavné. Neuveriteľne zábavné. ()

Superpero 

všetky recenzie používateľa

Tak takhle parádní dobrodružnou jízdu jsem od toho nečekal. Srší to nápady a při akčním finále jsem byl vyloženě napnutý, jak to dopadne a nadšený z předváděného inferna. Hrozně se mi líbilo, jak se žrádlo dělilo na národnosti podle toho odkud je. Akorát mi to přišlo až zbytečně sprosté. Drtivá většina vtipů by byla stejně vtipná i kdyby mluvili normálně, ale mě to naštěstí nerušilo. ()

Galéria (42)

Zaujímavosti (20)

  • Alan Menken poprvé ve své bohaté kariéře složil hudbu k animovanému filmu, který nebyl od Disneyho. Nechal se pak slyšet, že si to moc užil, protože v osobním životě má drsný a oplzlý humor moc rád. (NIRO)
  • Ve filmu zazní slovo "fuck" nebo jeho modifikace celkem 506krát. (Maulincio)
  • Ve Švédsku na film mohly - v doprovodu rodičů - už děti od sedmi let. (NIRO)

Reklama

Reklama