Reklama

Reklama

Komediálny príbeh nakrútený podľa knihy Chada Kultgena sa venuje závislosti na internete. Film sa začína rozprávaním o satelite Voyager a následne nám predstaví niekoľko príbehov o tom ako internet ovplyvňuje naše životy. Ide o skupinu stredoškolákov a ich rodičov, ktorí sa snažia zorientovať v tom, ako internet zasahuje do ich vzťahov, spôsobu komunikácie, milostného života, aj do toho, čo si o sebe samých vlastne myslieť. Film sa zameriava na sociálne fenomény dneška, ako videoherná kultúra, anorexia, nevera, honba za slávou a šírenie nezákonného obsahu na internete. Všetky postavy  a ich vzťahy prechádzajú rôznymi skúškami a divákom sa tak predostiera pestrá škála možností a ciest, ktorými sa ľudia vo svojich životoch uberajú. (TV JOJ)

(viac)

Videá (7)

Trailer 1

Recenzie (312)

nirvana91 

všetky recenzie používateľa

Men, Women and Children alebo slabší odvar Disconnect. Hlavná myšlienka dnešnej modernej internetovej doby bola vystihnutá trefne /aj keď v určitých prípadoch sa podľa mňa zašlo zbytočne do veľkých extrémov -- viď postava Jennifer Garner/. Internet nám slúži ako prostriedok na uľahčenie komunikácie, utiekame sa k nemu každý deň.. a pritom máme navôkol seba ľudí.. sme s nimi a aj tak sa izolujeme.. Ale nejdem tu písať úvahu o internete a jeho využití! Film nesklamal. Forma akou bol dej rozprávaný sa mi páčila, aj keď by asi nebolo na škodu zredukovanie postáv/príbehov. ()

maseer2 

všetky recenzie používateľa

v podstatě jen takový slabší odvar dva roky starého Disconnect, který působí po všech stránkách poněkud nedotaženě.. znepokojivé to bylo, to ano, ale rozhodně zde byl potenciál na daleko ucelenější film, který nebude působit tak, jako když jen hodíte hromadu neduhů současné společnosti do jednoho pytle.. ()

Reklama

Thomick 

všetky recenzie používateľa

Modrý hodnocení? Nebejt tý zpropadený evil mum Jennifer Garner, tak snad osobně uvažuju o plnym počtu. Jinak to totiž bylo znepokojivě detailní, místy i znepokojivě povědomý (první sex, ugh) a tak nějak znepokojivě... znepokojivý. Přitom s nadhledem, o jakym se Disconnect ani nezdálo. A s jednim bezkonkurenčnim "dickem" Emmy Thompson. :) ()

Malarkey 

všetky recenzie používateľa

Jason Reitman tvoří neuvěřitelně zajímavé filmy, ale nemůžu se zbavit dojmu, že velikost těch nápadů vcelku často pohltí skutečnost, že o filmech samotných ví strašně málo lidí, což je neuvěřitelně na škodu. Muži, ženy a děti jsou totiž přesným odrazem naší dnešní společnosti. Je o vztazích mezi rodiči a dětmi, ale i o tom, jak se dnešní generace upíná k internetu. O tom, že dnešní doba není jednoduchá stejně tak, jako všechny ostatní doby. A hlavně by tenhle film třeba za sto let mohl ukázat, jaké malichernosti se tady řešily a jak snadno se naše mozky dokázaly už tenkrát ovlivňovat skrz věci, které ani neměly duši. ()

Morien 

všetky recenzie používateľa

Ježíši Kriste, Jasone, nemusíš se snažit narvat do jednoho filmu úplně "všechno". Zajímalo by mě, jak daleko se s propojením myšlenek "na ničem, co uděláme, v kosmickém měřítku nezáleží" a "internet je zlo a jeho používání z nás udělá psychopaty a zločince" poprala kniha, podle níž byl film napsán, protože pan Reitman se k tomu spojení ani nepřiblížil. ()

Galéria (33)

Zaujímavosti (9)

  • Filmovanie snímky prebiehalo na viacerých miestach v americkom štáte Texas. (MikaelSVK)
  • Jason Reitman mal pocit, že väčšina hrania je založená na skutočných reakciách na dané smsky, konverzácie či fotky, preto sa rozhodol, že nebude používať prázdne obrazovky bez obsahu. Produkčný tím preto vytvoril reálne vyzerajúce verzie populárnych webstránok, s ktorými mohli herci priamo interagovať. Reitman sa taktiež nechal počuť, že vytvorenie tohto digitálneho prostredia stálo takmer toľko, čo vytvorenie toho fyzického. (Real Tom Hardy)
  • Předlohou filmu byla kniha "Men, Women, and Children" spisovatele Chada Kultgena. (Muerta)

Súvisiace novinky

Co chystá Jason Reitman?

Co chystá Jason Reitman?

10.05.2016

Po Děkujeme, že kouříte, Juno a Lítám v tom patřil Jason Reitman mezi nejobletovanější mladé režiséry. Po Znovu a jinak, Prodlouženém víkendu a Mužích, ženách a dětech už mu ale tolik lidí nevěří.… (viac)

Reklama

Reklama