Reklama

Reklama

Komediálny príbeh nakrútený podľa knihy Chada Kultgena sa venuje závislosti na internete. Film sa začína rozprávaním o satelite Voyager a následne nám predstaví niekoľko príbehov o tom ako internet ovplyvňuje naše životy. Ide o skupinu stredoškolákov a ich rodičov, ktorí sa snažia zorientovať v tom, ako internet zasahuje do ich vzťahov, spôsobu komunikácie, milostného života, aj do toho, čo si o sebe samých vlastne myslieť. Film sa zameriava na sociálne fenomény dneška, ako videoherná kultúra, anorexia, nevera, honba za slávou a šírenie nezákonného obsahu na internete. Všetky postavy  a ich vzťahy prechádzajú rôznymi skúškami a divákom sa tak predostiera pestrá škála možností a ciest, ktorými sa ľudia vo svojich životoch uberajú. (TV JOJ)

(viac)

Videá (7)

Trailer 1

Recenzie (311)

Thomick 

všetky recenzie používateľa

Modrý hodnocení? Nebejt tý zpropadený evil mum Jennifer Garner, tak snad osobně uvažuju o plnym počtu. Jinak to totiž bylo znepokojivě detailní, místy i znepokojivě povědomý (první sex, ugh) a tak nějak znepokojivě... znepokojivý. Přitom s nadhledem, o jakym se Disconnect ani nezdálo. A s jednim bezkonkurenčnim "dickem" Emmy Thompson. :) ()

DwayneJohnson 

všetky recenzie používateľa

Fakt nevím, co tohle mělo znamenat. Já se po celou dobu trvání hrozně nudil, takže dnes nepůjdu výš ani náhodou. Hrozně nezáživný a herecky naprosto toporný film, kde já blbec se nejvíc bál Adama Sandlera. Ten mi však vadil ze všech nejmíň. Všichni ostatní celkem dost, takže si film na podobné téma nechám asi dlouho ujít. ()

Reklama

Djoker 

všetky recenzie používateľa

Už jste slyšeli, že se zase nastavovalo zrcadlo? Místy tak nechutné (nevěra, sexuální image) a trefné (stalking, pokrytectví rodičů), že se v něm ihned poznáte. Instituce rodiny je definitivně mrtvá, protože v něčem tak prohnilém a dlouhodobě nefungujícím už nikdo normální stejně nemá potřebu pokračovat. ()

baribal 

všetky recenzie používateľa

Patřím také do "fucked up" generace a divím se, že toto téma jsou v podstatě jen dva známé filmy (ten druhý je Disconnect). Reitman umí točit filmy u kterých není třeba zapínat mozkové závity a naopak na Vás působí silou vztahů mezi postavami. Třeba krásný vztah mezi hlavními postavami v Juno mi připomněl vztah mezi holčinou fízlovanou matkou a klukem závislym na Guild Wars. Mrzí mě ale, že Reitman dost zjednodušuje realitu a vše žene do extrémů, kterým se prostě nedá věřit. Takže.. hezky se na to kouká, protože se cítíte jakousi součásti filmu (nebo spíš naopak cítíte, že film je vaší součásti), ale zároveň vám nějaký hlas v hlavě říká, že tohle snad nemůže být ani možné. PS: Jennifer Garner hraje opravdu mega sviňskou matku.. a ne poprvé ()

petrsv 

všetky recenzie používateľa

Velmi dobrý film na téma, které si většina z nás nepřipustí. Je to natočeno tak nějak po americku, což ale v tomto případě může být spíš výhoda, protože to aspoň skousne víc lidí. Natočit do v Evropě, nemuseli by to někteří vydýchat, protože téma je široké a dá se zajít hodně daleko. Amíci to spíš jen naťukli, ale podstatné sděleno bylo. ()

Galéria (33)

Zaujímavosti (9)

  • Pracovný názov "Pale Blue Dot" vychádza z rovnomennej knihy z roku 1994 od Carla Sagana a taktiež z rovnomennej fotografie, ktorú v roku 1990 vytvorila kozmická sonda Voyager 1. Obe pevne súvisia s dejom filmu. (Real Tom Hardy)
  • Filmovanie snímky prebiehalo na viacerých miestach v americkom štáte Texas. (MikaelSVK)

Súvisiace novinky

Co chystá Jason Reitman?

Co chystá Jason Reitman?

10.05.2016

Po Děkujeme, že kouříte, Juno a Lítám v tom patřil Jason Reitman mezi nejobletovanější mladé režiséry. Po Znovu a jinak, Prodlouženém víkendu a Mužích, ženách a dětech už mu ale tolik lidí nevěří.… (viac)

Reklama

Reklama