Reklama

Reklama

Tevar

Trailer

VOD (1)

Pintoo (Arjun Kapoor) je mladý hráč Kabbadi z Agry, ktorý prichádza do mesta Mathura, kde zúria frakčné boje, a zachráni tu krásnu Radhiku (Sonakshi Sinha) z pazúrov Gajendara Singha (Manoj Bajpayee). Singh je však nebezpečný šéf klanu, s ktorým sa neradno zahrávať, a navyše miluje Radhiku a je odhodlaný vziať si ju aj proti jej vôli. Pintoo sprevádza Radhiku do svojho domu v Agre a rozhodne sa ju napriek riziku ukryť, dokiaľ sa nenaskytnú podmienky, ktoré by jej umožnili bezpečný útek. Tento plán však naruší fakt, že Pintovho otca, policajného dôstojníka, Singh poverí práve nájdením Radhiky... (Incantator)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (2)

Andrea1717 

všetky recenzie používateľa

Musím sa priznať, že od tohto filmu som moc nečakala, o to viac ma prekvapil a páčil sa mi, hlavná dvojka Sonakshi a Arjun mali úžasnú chémiu, aj keď teda ten Arjunov účes ala vlasy dupkom nič moc, ale inak skvelé. Ani po toľkých indických filmoch ma neprestáva očarovaváť, aké emócie a myšlienky dokážu vyjadriť jediným pohľadom, jediným letmým dotykom či jednou piesňou. A to je vlastne to čo na týchto filmoch mám rada. Tento film nemal pre mňa hluché miesto a aj príbeh celkovo síce žiadna novinka, ale spracovanie sa mi páčilo, kulisy Taj Mahalu a Agry boli nádherné a hudba tiež rozhodne nepatrí medzi priemer... ()

Ketri 

všetky recenzie používateľa

Ten Arjun mi nějak nesedí. To že se k herectví nedostal díky svému talentu je celkem jasné, ale to je v oněch končinách normální, takže to mi až tak nevadí. Co mě štve, je prapodivný účes ve stylu Upíra Krejčího a dokonalá obličejová mimika, kterou lze dosáhnout jen pomocí pravidelných dávek botoxu. V předchozích filmech jsem si říkala, že se snaží zahrát ňoumu, ale asi se až tak snažit nemusel. Ale - třeba překvapí. ()

Reklama

Galéria (26)

Reklama

Reklama