Reklama

Reklama

VOD (1)

Po tom, čo sa stane Allie (Trieste Kelly Dunn) v neskorých nočných hodinách obeťou lúpežného prepadnutia v New Yorku, cíti potrebu náhle zmeniť miesto svojho pôsobenia. Spoznáva muzikantov, s ktorými vyráža na cestu do Austinu v štáte Texas. I napriek tomu, že sa jej ľudia snažia vyjsť v ústrety a pomáhať jej, trauma z nepríjemnej skúsenosti ju prenasleduje a Allie vidí násilie všade naokolo. Má pocit, akoby ju nešťastie prenasledovalo na každom kroku. A keďže v Texase má každý zbraň, rozhodne sa, že si jednu tiež zadováži... (sochoking)

(viac)

Recenzie (3)

sochoking 

všetky recenzie používateľa

Loves Her Gun mal nádych Bellfloweru, ale niektoré scény mi prišli pritiahnuté za vlasy. Soundtrack bol namakaný a baby neuveriteľne sexy. Špeciálne predstaviteľka hlavnej role mala rozkošne pojebateľný smiech, ale na päť mi to nestačilo. Škoda :'-( ()

decay 

všetky recenzie používateľa

Hipsteri už môžu byť aj creepsteri. Po zombie indie filme tu máme aj indie thriller. Je to však okaté a predvídateľné, ako keď nad ránom rozoznáš účes hipstera na sto metrov a to aj pod ťarchou dvoch promile. Nezaprie sa tu autorský potenciál. Farby obrazov sú namiešané alá technikolor, hudba nezaostáva v ich tieni a kúše cez ne dokonale. Bohužiaľ, napriek zjavne vznešenej myšlienke filmu, Loves her gun sa nikam výrazne nepotiahol v jej odkaze aj napriek použitým prostriedkom a vloženým úsilím. Škoda. Tak trochu myšlienkovo nedotiahnuté, podobne ako dôvod poflakovať sa po vonku s nabitým gunom a cítiť sa pri tom bezpečne. ()

PeterJon 

všetky recenzie používateľa

Príjemný indie film. Prirodzení herci, indie hudba, má to esenciu. 1* dolu za predvídateľnosť drámy - keď prvý raz vojde Clark oknom domov je jasné, že táto scéna sa ešte zopakuje. ()

Reklama

Reklama