Reklama

Reklama

Recenzie (5)

matolas 

všetky recenzie používateľa

What is this?! Proper mental that! Alrite. Fascinujúci pohľad do hlavy jedného idiota z Manchestru, ktorý raz začas vytiahne fakt dokonalú hlášku. Paradoxne Gervais a Merchant až tak nechýbajú, Karl to utiahol v pohode sám. Škoda trošku slabšej poslednej epizódy. ()

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Možno nie také super ako An Idiot Abroad, ale rozhodne to stojí za zhliadnutie. Karl si organizuje veci sám a už neprechádza ťažkými skúškami, ktorému mu pripravili Gervais a Merchant. Tým sa vytráca akási originalita, ktorú mal celý ten projekt Karl cestuje a stretáva sa z inými kultúrami a názormi. The Moaning of Life je ale znova hodnotným dokumentárnym seriálom. Pretože Karl si vyberá nezvyčajné a netradičné formy kultúrnych rozdielov. Jeho pohľad na smrť, bohatstvo, deti, šťastie a manželstvo vychádza z konzervatívneho vnímania spoločenských konvencií z ktorými nesúhlasí. Preto hľadá odpovede v iných krajinách. Veci ako Feromón a Pain Party, pohreby vo vzduchu, alebo spôsob ako funguje modeling predstavujú len špičku ľadovca. Je to poučný a zábavný seriál, kde ja hlavným hrdinom najzaujímavejšia anglická celebrita súčasnosti. 5 nedám, kvôli značnému komfortu aký Karl zažíva. Viac sa mi páči, keď vníma nové okolie a bohuje pri tom ako chorá vrana. Ale aj tu sa nájdu silné scény( záchrana korytnačky, alebo vyvesenie ceduľky mŕtvej černošky na anglickom pobreží). Nie dokonalé ale z toho čo sa dá vidieť v televízií je toto veľmi vysoko. ()

M1R3K 

všetky recenzie používateľa

Netradiční cestopisný dokument v podání Karla Pilkingtna. Na rozdíl od předchozího seriálu An Idiot Abroad, zde si Karl sám vybírá cíle svých cest. Bylo natočeno celkem pět epizod s názvy Marriage, Happiness, Kids, Vocation and Money a Death, ve kterých máme možnost shlédnout, jak se různé kultury vypořádávají s těmito životními situacemi. ()

Fifer 

všetky recenzie používateľa

Ricky a Steve samozřejmě trochu chybí, ale Karl je vtipný a charismatický natolik, že to zvládá i sám. Stojí to za to. Knižní podobu jsem překvapivě našel i na "českých internetech". ()

Galéria (10)

Reklama

Reklama