Reklama

Reklama

La casa del fin de los tiempos

  • USA The House of the End Times
Trailer

Obsahy(1)

Po dlhých tridsiatich rokoch, ktoré si odsedela vo väzení za vraždu svojho manžela a syna, sa Dulce Alida vracia domov, do domu, kde sa to všetko v osemdesiatych rokoch stalo. Hoci sa odtlačky jej prstov našli na vražednej zbrani, jedného dňa sa otvorí kňazovi, ktorý ju chodí navštevovať, a prezradí mu, že zločin spáchali votrelci. Aké tajomstvo v sebe nosí ukryté dom, ktorý vybudoval v 19. storočí anglický kamenár Irahim a do ktorého sa Dulce nasťahovala so svojou rodinou? (sochoking)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (60)

misterz 

všetky recenzie používateľa

Nečakal som nič extra, ale žiaľ dostal som ešte menej ako som si pôvodne myslel. O horore a ducharine tu nemôžeme byť ani reči, keď si odmyslíme pár ľakačiek, ktoré divák aj tak čaká, tak ide skôr o priemerný thriller s miernym príklonom ku vzťahovej dráme kde hrá hlavnú úlohu hrozné sociálne zázemie a tragédia danej rodiny. Na druhú stranu mám rád námet, kde sa riešia časové slučky, ohýbanie času, prelínanie časových rovín a pod. Len škoda, že v tomto prípade to bolo nešikovne prekombinované a miestami možno aj trochu zmätočné. 55/100 Videné v rámci Horror Challenge Tour. ()

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

Nádherná subjektívna 2ka, presne ten typ zmäteného hororu, ktorý som rád, že mám za sebou. Spočiatku to vyzeralo vcelku inteligentne (hlavná hrdinka sa vracia po dlhých rokoch basy do domu odhaľovať minulosť), no v druhej polovici začalo prelínanie jednotlivých časových úsekov, a mne to začalo liezť pekne na nervy. Ženská vystupovala raz ako mladá, raz ako starena, mladší synáčik raz žil, potom bol mŕtvy, potom opäť ožil, lebo sme sa zase vrátili v čase, ďalší synáčik vystupoval rovno v dvojúlohách, ale nikto o nikom nevedel, maximálne všetci pobehovali po jednom dome. Naozaj jedno dokonalé WTF. Horor ani omylom, len mysteriózna rodinná dráma s nejakými dvoma ľakačkami. Záverečné minúty som už musel dať zrýchlene, lebo som to psychicky nezvládal. Absolútne mi to nesadlo. ()

Reklama

Dellamorte 

všetky recenzie používateľa

Výborná venezuelská strela do žánru. Síce ničím originálna, no destinačné potešenie na mojej strane.Matka ( výborná Ruddy R. ) ako nič netušiaca vrahyňa sa po 30 rokoch vo väzení vracia do prekliateho domu zbaviť sa toho, čo ju obralo o všetko. Snímok sa takto stáva jej hutnou výpoveďou za účasti farára. Je to poctivo zabalené a ako návnada pre U.S. remakesteak ako stvorené- veď ako inak - na tom sa už údajne pracuje. Na finančný debet Q.W. Alejandro! ()

Morholt 

všetky recenzie používateľa

Zprvu to vypadalo jako klasická historka o bubu domu, ale postupně začala na povrch vyplouvat originální zápletka, která postupně gradovala až do trošičku příliš slzavého konce. Ale to nic nemění na tom, že španělsky mluvícím tvůrcům se to zase povedlo. Má to atmosféru, sem tam nějakou lekačku, straší se dostatečně a nikdo se tu nesnaží děj nějak natahovat. Snad jen v maskérně si mohli dát trošku větší práci, popřípadě místo maskované mladěny najmout stařenu. Divák by to určitě skousnul. Nicméně pořád je to na solidních 80% a co nevidět se můžeme "těšit" na americký remake. ()

Omnibus 

všetky recenzie používateľa

"Jen ho píchni, otčíma! Třeba budeš nevinná?" Matka rodu courá barákem a sklepením, s kuchyňským nožem velkým tak, že by s ním mohla 30 let staré matrace krájet, buší do dveří, lomcuje divoce klikami jako blbá z chudobince a trousí po místnostech znepokojivé otázky. Během své vzpomínkové vycházky potkává množství postav, hlavních, vedlejších i zcela vedle, resp. mimo sebe, ozbrojených noži velkými tak, že by se s nimi i za 30 let daly matrace krájet, které courají barákem a sklepením, buší do dveří jako navedení, lomcují divoce klikami a trousí po místnostech znepokojivé odpovědi. Není divu, že z toho matka předčasně zešediví. Když už opravdu neví kudy kam a kde by si ještě divoce zalomcovala, potká děda Vševěda, samozřejmě s nožem velkým tak, že by se s ním ... který se na ni láskyplně usměje a místo tří svých vlasů jí daruje ten nůž, spolu s instrukcemi, koho s ním zapíchnout. Toť v kostce vše. Pardon, málem bych zapomněl na sportovní baseballovou vložku a prďácky smrtící homerun. Ten to fakt zabil :-). ()

Galéria (8)

Reklama

Reklama