Reklama

Reklama

Dievča z divočiny

(TV film)
  • Česko Dívka z divočiny (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Ned Giles, ktorý túži byť dobrým spravodajským fotografom, sa v roku 1932 pripojí k veľkej výprave na záchranu syna bohatého mexického majiteľa pôdy, ktorého uniesli Apači. Ned sa ocitne na nečakanej a nebezpečnej ceste drsným terénom. Pri fotografovaní natrafí na opustené apačské dievča, ktoré sotva javí známky života. V tábore sa o ňu postarajú, ich apačskí sprievodcovia ale trvajú na tom, aby ju dopravili k jej ľuďom, inak zomrie. Skupina sa rozhodne, že sa ju pokúsia vymeniť za uneseného chlapca. Týmto činom pritiahnu sériu nebezpečných udalostí. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (3)

Richard768 

všetky recenzie používateľa

Gentlemani v oblekoch sa vydávajú na trestnú výpravu proti Apačom. Odvaha im nechýba. Aj zápletky sa dočkáme. Niektoré rozuzlenia budú trochu lacné, aby sa nekomplikoval scenár. 3 a pol *. ()

MickeyStuma 

všetky recenzie používateľa

Romantizující televizní snímek z dob divokého západu odehrávající se v časech bojů s Apači. Příběh jak z románového sešitu ´Večery pod lampou´ je tak jednoduchý a prostý, že by klidně mohl být odvyprávěn za poměrně kratší dobu. Divoký západ tu tak ve své podstatě reprezentován ani není a byť mají některé scény určitý náznak, spíše to vypadá, jako by si na to nějací lidé jen tak hráli. Byť název napovídá hlavní postavu, není zase až tomu tak. Děj spíše sleduje počínání mladého začínajícího novináře, kterému se podaří zachránit v bezvědomí nalezenou apačskou dívku. Ta se do něho posléze zamiluje a nikoho asi nepřekvapí, že on do ní také i když se tomu dosti zdráhá. Děj je vyprávěn lehounce a lstivě obchází akční scény, bez kterých to ale není prostě ono. Na víkendové nenáročné odpoledne se však snímek velice hodí a to hlavně pro divačky. Pánové z toho budou mít tak akorát mindrák, co že si to pustili za nudný a utahaný film. ()

Reklama

Galéria (11)

Reklama

Reklama