Reklama

Reklama

Crazy TV

(seriál)
všetky plagáty

Obsahy(1)

Skrytá kamera. (oficiálny text distribútora)

Diskusia

breeder

breeder (hodnotenie, recenzie)

Trochu som mrkol Youtube. Sú to úchyláci (teda nie Youtube ale títo, Youtube je na iné diskusie :D ). Majú celé fúry eroto-rádoby komicko videí a na predaj za profit. Špecializujú sa na sexice s veľkým poprsím. Niektoré sú dokonca zapísané v boobpedii. V mnohých hrajú skutočne rovnaké "herečky" ako v TV vysielaných (eroto-umiernených) častiach. V tomto seriáli je to preto celé hrané na 99%.

Akí naivní sme boli (teda len niektorí a nie zas úplne).

AxelWers

AxelWers (hodnotenie, recenzie)

Ako na niektorých gagoch sa dosť viem pobaviť, ale pri iných mám silný pocit, že sú fakt len hrané.

breeder

breeder (hodnotenie, recenzie)

Videl som niekoľko dielov. Na prvý pohľad vyzerajú situácie situačne a nečakane, scénky sú aj vtipné. Niektoré reakcie, ktoré by typicky človek čakal. Ale pri bližšom pohľade (viac častí a sledovanie tvárí účinkujúcich) mi vychádzajú len 2 možnosti - buď sú tí účinkujúci takí "retardi" a tvária sa tak bežne pri takýchto situáciách, alebo, horšie, je to celé dobre nacvičené a hrané divadielko pre plebs. Kým na tom prvom sa ešte dá zasmiať z princípu, to druhé je už na facku. A asi to bude na tú facku, lebo tá kamera ma tiež dosť prekvapuje občas (i keď je možno v tvare gombíka alebo nejakého fliačku, takže ju možno ani nevidieť).

Ale fakt, že by nikto nevedel poznať ústredných predstaviteľov mi jednoducho vadí, neverím tomu. Tým ani celej šou. Jediné, čo na tomto je dobré sú polonahé baby a plnoštíhle sexice. To je dosť málo, však?

bloke

bloke (hodnotenie, recenzie)

Ktovie či existuje aspoň jediná scéna zo stoviek, kde by bola kamera naozaj skrytá. Tento program nemá nárok označovať sa skrytou kamerou, keď kvalitná (=predpokladane velká) kamera doslova tancuje na meter okolo poučených účinkujúcich, a často sú takíto bezprostredne blízki kameramani aj dvaja (+ prípadné ďalšie statické kusy).

Tu ide maximálne tak o grotesku.

Jokerman1

Jokerman1 (hodnotenie, recenzie)

skoda ze je to hrane ... tie vyrazy niektorych ludi...tvaria sa ako retardovani. Navyse herci sa dost cato opakuju. Cize dost primitivna show

Reklama

Reklama