Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bobby sa po pätnástich rokoch vracia do svojho rodného mestečka na okraji Chicaga. V roku 1995 ako jeden z mála prežil vyčíňanie neznámeho vraha, ktorý zavraždil niekoľko jeho spoluhráčov v miestnom baseballovom tíme. Aby opätovne oživil priateľské vzťahy, s partiou kamarátov z detstva podniká malý výlet do neďalekých hôr. Toto rozhodnutie je však vodou na mlyn šialenca, ktorý sa rozhodol dokončiť svoju prácu spred niekoľkých rokov. (*CARNIFEX*)

(viac)

Recenzie (5)

LIVINGDEAD odpad!

všetky recenzie používateľa

Komedie, v žádném případě? Horror? ...Kluka šikanoval celý baseballový tým, tak jich pár pozabíjel a po pár letech, vraždy dokončil. Horror? Dle mého názoru ne! Za tvrdou šikanu by totiž tohle udělal každý. Je to spíše drama. Ale, co filmu nemohu odpustit, je amatérismus. Herci hrozní.... Ženská vidí vraždu, vrah jde po ní...a ona jen tak slabě vykřikne.... Kdybych to hrál já, tak ječím jako syréna! ()

Bloody13 

všetky recenzie používateľa

Zhrzený baseballista s pekelně ostrou pálkou likviduje bývalé členy jednoho dětského týmu. Kdo a proč tak činí však neuhodne snad jen slasherový panic. Billy Club je totiž strojově jednoduchou výukou o žánrových pravidlech, což sice nemusí být vždy na škodu, takový snímek by však neměl postrádat kapku invence, překvapení nebo brutality. Maskovaný Billy však nic z toho pořádně nezařídil, a tak jediným nápaditějším momentem zůstal onen lov na zdrogovanou oběť. ()

Dellamorte 

všetky recenzie používateľa

Drew má očividne rád slash a s jeho zatím zhliadnutou 2bodkou som víceméně spokojná. No táto " bejzbolovka " trpí umelohmotným castom, pár ok nápadov to však preváži. Offscreen gore sa v tomto prípade odpustiť dá. Aj preto si tú obschlú 3ku pre mňa udrží. ()

George Stobbart 

všetky recenzie používateľa

Niekoľko starých priateľov sa stretne v ich malomeste, po rokoch od tragédie, ktorá sa tu odohrala v baseballovom tíme. Všetci boli určitým spôsobom jej súčasťou, no objavuje sa aj jedna špeciálna osoba, ktorá je odhodlaná ich zlikvidovať. Slušný, nezávislácky old-school slasher v štýle 80´s / 90´s o maskovanom killerovi, ktorý vo svojej upravenej baseballovej výbave masakruje bývalých spoluhráčov. Motá sa tu dosť postáv, takže má kto umierať, niektoré mordy sú naozaj vydarené a krvavé, celé to z počiatku pôsobí skôr odľahčene, ale ako sa postupne počet ľudí znižuje, tak atmosféra hustne a záverečný duel je potom už úplne vážny, skoro až temný. Fajn to bolo, no kľudne to mohlo byť aj trochu kratšie a svižnejšie, ináč však spokojnosť. ()

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Bobby sa po 15 rokoch vracia do svojho rodného mestečka na okraji Chicaga. V 95' bol ako jeden z mála svedkom brutálnych činov neznámeho vraha, ktorý zavraždil niekoľko jeho spoluhráčov s miestneho baseballového teamu. Aby opätovne oživil priateľské vzťahy, s partiou kamarátov z detstva podniká malý výlet do neďalekých hôr. Toto rozhodnutie je však vodou na mlyn šialenca, ktorý sa rozhodol dokonať svoju prácu z pred niekoľkých rokov. "Billy Club" nie je zlý slasher, no vďaka svojmu spôsobu spracovania, snímkom s lepším rozpočtom konkurovať nebude. Nie všetci totiž milujú "tie roky 80' te". Spočiatku sa spôsob mordovačiek neustále opakuje, vyčíňanie zabijaka veľmi originálne nie je, no v záverečnej pol hodinke dve scény nakoniec predsa len potešia oko hororového diváka. Rozuzlenie k spokojnosti, aj keď podaktorých zrejme neprekvapí - 50%. ()

Reklama

Reklama