Reklama

Reklama

Asmodexia

Trailer

Obsahy(1)

Eloy je starší muž, ktorý cestuje so svojou pätnásťročnou vnučkou naprieč Španielskom, aby ju zaučil do tajov exorcizmu. Hoci Alba by chcela byť obyčajným dievčaťom s rovnakými záujmami ako jej rovesníčky, Eloy verí, že jej osud spočíva v záchrane nešťastných ľudí, posadnutých samotným diablom. Nakoľko sa súdny deň nezadržateľne blíži, Alba musí nabrať dostatok síl a skúseností, aby bola na záverečný boj s temnými silami dostatočne pripravená. Jej osud sa čoskoro naplní! (*CARNIFEX*)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (25)

DJ Rocco iNc odpad!

všetky recenzie používateľa

Nemalo to ani hlavu, ani pätu. Dej o ničom, ako aj nadväzovanie na minulé udalosti. Tá psychiatria, to bolo o ničom. Úplne vedľa, ako aj misia za vyháňaním diabla. Trápne posadnuté výkony :D a ešte trápnejšie vyvrcholenie. Scenár taktiež odfláknutý. Síce myšlienka tam je, no nedomyslená. Škoda, keby to vzal do rúk taký Guillermo del Toro, ktorý už má skúsenosti, a veľmi úspešné, s točením španielských filmov, bolo by to o niečom inom. ()

George Stobbart 

všetky recenzie používateľa

Španielsky pohľad na pracovný týždeň exorcistu a jeho vnučky v príjemných kulisách Barcelony. Pohodová hororová dráma na jedno pozretie. Nič čo by človeka nadchlo, či nebodaj vystrašilo – nejaká atmosféra, napätie a väčšina hororových elementov tu skoro nie je - aj keď občasné znepokojivé úkazy sa objavia, no ako celok je to proste neškodné. Celkom sa mi páčil nápad rodinného putovania, kontrast špinavých interiérov a dovolenkových exteriérov, je to slušne natočené aj odohraté, ale ináč mi ten film neponúkol vlastne nič zaujímavejšie a snaha o záverečné prekvapenie už potom bola zbytočne silená. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všetky recenzie používateľa

Veliké zklamání. Na Asmodexii jsem se velmi těšil. Lákavá destinace, exorcismus je moje parketa a trailer spolehlivě nalákal, ale ono to celé na mě působilo tak mdle, levně a nezajímavě. Lekačky žádné, pouze pár působivých atmosférických scén, které by se vešly do 10 minut, příběh mi přišel nesouvisle a nezajímavě odvyprávěn, že jsem se i místy ztrácel. To vše podkresleno pomalejším tempem. Nevím zda jsem neměl správné naladění a příliš veliká očekávání, ale minulo mě to. 5/10 ()

Astaroth12 

všetky recenzie používateľa

Strašne urevaný a uškriekaný film, ktorý tou svojou neprehľadnosťou ma ubíjal i znervózňoval, lebo sa sústreďuje na jednu postavu, potom bez nejakého varovania skočí na postavu inú a takto je to v celom filme, tak forma natočenia bola velmi primitívna, niečo podobné máva vo svojich filmoch Alejandro González Iñárritu, ale ten to to na rozdiel od Marca Carretého robí prehľadnejšie a dôvtipnejšie. Asi dve sceny boli strašidelnejšie a to je na 81 minút aj tak malo, a to aj keď ma príjemnú stopáž, výsledok, ale vobec príjemný nebol. A múdrosti čo odzneli vo filme mi pripadali trápne, film chcel moralizovať, no nevyšlo mu to. ()

Morholt 

všetky recenzie používateľa

Je pravda, že pohled na exorcismus je v tomto případě podán neotřele, ale nemůžu si pomoct, na mě to působilo strašně zmateně. Nejdřív to vypadalo, že stařík se svou vnučkou cestují po Španělsku a vymítají jednoho démona za druhým, aby se na konci střetli s pánem zla. Sice je to ohraná písnička, ale v tom hispánském pojetí to působilo svěže. Jenomže pak příběh skočil na další postavy, které jsou s dědou a holkou provázané a všechno se začalo zamotávat. Když už jsem byl s chápáním v úplných koncích, přišlo vyvětlení, které mi sice dalo opovědi na většinu otázek, ale pořád jsem měl neodbytný pocit, že mi něco uteklo. Ale za podívání to určitě stojí. 55% ()

Galéria (11)

Reklama

Reklama