Reklama

Reklama

John Henry Clayton (Kiefer Sutherland) sa po rokoch vracia domov. Matka mu zomrela a na svete má už len otca, reverenda Samuela Claytona (Donald Sutherland). S ním má však veľmi komplikovaný vzťah pre svoju krvavú minulosť nájomného zabijaka. Po návrate domov sa John rozhodol všetko zmeniť. Zvesil a odložil všetky zbrane, žije pokojne ako obyčajný človek a chodí po meste neozbrojený. Problémy ale nedajú na seba dlho čakať, najmä keď sa reverend Samuel postaví na stranu farmárov, ktorých sa miestny boháč snaží obrať o pozemky. John odoláva posmeškom a ponižovaniu, ale len do chvíle, kedy mu najatí banditi ťažko zrania otca. Bývalý pištoľník znova berie do ruky zbraň a sám sa postaví mohutnej presile miestnych gaunerov, ktorí terorizujú mesto. (TV JOJ)

(viac)

Zaujímavosti (4)

  • Tento film je druhým, kde si herci Donald a jeho syn Kiefer zopakovali úlohy filmového otca a syna. Prvýkrát to bolo pri filmovom debute Kiefera v roku 1983, vo filme Max Dugan Returns (1983). (MikaelSVK)
  • Napriek tomu, že sa dej filmu odohráva v Spojených štátoch, tak celé jeho natáčanie prebiehalo v kanadskej provincii Alberta. (MikaelSVK)
  • Pracovným označením snímky bol názov Redemption. (MikaelSVK)

Súvisiace novinky

Sutherland a noví Hráči se smrtí

Sutherland a noví Hráči se smrtí

09.07.2016

24ka se na podzim vrátí na obrazovky bez Jacka Bauera. Kiefer Sutherland seriál předal novému hrdinovi, který bude mít tvář Coreyho Hawkinse (Straight Outta Compton), a hodlá se věnovat filmové… (viac)

Reklama

Reklama