Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V jednom obytnom dome v Los Angeles došlo k poľutovaniahodnému nešťastiu. Zomrelo tu 41 ľudí a ako tvrdí vláda, na vine je neďaleká uránová baňa. Telá boli kvôli radiácii skonfiškované a pozostalí tak ostali len s množstvom nezodpovedaných otázok. Jedna z nich, Devan, sa rozhodne odhaliť pravdu o bratovej smrti. Spoločne s priateľom z detstva Natom a Brandonom, bláznom do zhotovovania video dokumentácie, sa vyberú do L.A. na miesto nešťastia. (beso74)

(viac)

Recenzie (2)

George Stobbart odpad!

všetky recenzie používateľa

V Los Angeles zakapalo 41 ľudí v dome vedľa uránovej bane. Partička mladých dokumentaristov sa rozhodne vziať kameru a vybrať sa tu na vandrovku, aby všetko poriadne preskúmali... Vážení, tak toto už zachádza do extrému, pretože vypustiť takýto nepodarený, amatérsky, chaotický a trápny found footage horor už chce naozaj poriadnu dávku odvahy... a zrejme ešte väčšiu dávku je*nutosti. ()

Campbell 

všetky recenzie používateľa

Tak tohle teda ne. Tohle je strašná blbost. Proč jsem do toho vůbec šel? Jenom proto že na několika serverech to dobře hodnotily, nicméně po zkouknutí tohohle braku jsem si řekl že svět se zbláznil, navíc obal vykřikoval že se jedná o nový typ hororu. Teda v čem? Je to mix klasickýho filmu a found footage. Ale extra špatnýho. Film trvá 67 minut a 40 minut se nic neděje jenom parta lidí chce jít natoči nějaký dokument a k tomu jim pomáhá jeden chlap. No a pak se dostanou do baráku ale tam se nic neděje. Je to naprosto neděsivá blitka na kterou jsem koukal s otevřenou hubou co jsem to zase pustil. ()

Reklama

Reklama