Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Súťaží krásy je v Amerike neúrekom. Dievčatá sú ochotné urobiť čokoľvek, len aby sa stali miss, čo im otvorí cestu k úspechu, sláve, priazni sponzorov, i k bohatstvu. Samozrejme, že medzi dievčatami preto vládne nevraživosť, zákernosť, podrazy. Konkurencia. Ale v prípade vicemiss Danielle Stevensovej (Yasmine Bleeth) vládne predovšetkým jej nadmieru ctižiadostivá matka Cathy (Jill Clayburgh), ktorá jej neustále prízvukuje: ak sa vzdáš teraz, nevyhráš nikdy. Jedného dňa sa na podujatí za účasti médií krásky predvádzajú na vodných lyžiach - a krehkej blondínke Shaune Langleyovej (Cassidy Rae) sa prihodí vážna nehoda. Na poste kráľovnej krásy Miss Madison ju automaticky nahradí Danielle - Shauna však tvrdí, že lano jej narezala práve Danielle. Navyše Patrice (Gates McFadden), nevlastná matka jej priateľa Rileyho Baxtera (George Eads), Danielle vystríha - ak sa s Rileyom nerozíde, urobí jej zo života peklo. Ako odmenu jej ponúka pätnásťtisíc dolárov - mimochodom, bývalá Rileyho milenka Shauna rovnakú ponuku svojho času prijala. Vzápätí sa Danielle dozvie, že Shauna údajne čaká Rileyho dieťa. Začína mať pocit, že Shauna jej chce ukradnúť naozaj všetko: Rileyho i titul Miss Kalifornia. A to sa ťažko odpúšťa... (TV Doma)

(viac)

Recenzie (6)

anghell 

všetky recenzie používateľa

V TV to kdysi dávali pod názvem “Krev na koruně”. Nic společného s mysterióyním žánrem a komedií to teda nemá. Přijde mi to jako krimi nebo thriller pro ženské. A v tomhle případě asi nejsem ženská. Ano námět je novinkou, kdy by se missky mezi sebou pozabíjeli pro kus recyklovaného výrobku (beztak je to podobné v reále) a ne-li i pro chlapa. Film neurazí, nenadchne. ()

Looser 

všetky recenzie používateľa

Yasmine se uchází o korunu Miss, ale na soutěži nějak začnou umírat konkurentky...Kravina pro ctitele americkych serialu typu Baywatch apod. ()

Reklama

Skuby47 

všetky recenzie používateľa

Tento film byl promítán pod názvem Krev na koruně a jednalo se o kriminální drama z prostředí soutěže o titul královny krásy. Agresivita, vzájemná rivalita a zákeřnost mezi adeptkami miss byla v tomto případě vedena snahou jedné dcery splnit očekávání své ambiciózní matky, která ji celý život ovládala, řídila a podporovala v nastoupené kariéře, s cílem vyhrát za každou cenu. Herecké výkony afektované, příběh tuctový. ()

Galéria (10)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené