Reklama

Reklama

Blutgletscher

  • angličtina The Station (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Skupinku štyroch vedcov, zaoberajúcich sa topením ľadovcov v alpských horách, nečakane prekvapí výpadok jednej z vysoko umiestnených signálnych staníc. Po príchode na miesto objavujú neznámu organickú baktériu, ktorá nebezpečne mutuje. Telá ľudí či akýchkoľvek zvierat využíva ako schránku pre rast vraždiacich monštier. Situáciu ešte viac skomplikuje príchod samotnej ministerky vied. Existuje len jediná šanca na záchranu vlastných životov: vydržať do príchodu záchrannej skupiny. (*CARNIFEX*)

(viac)

Videá (2)

Trailer

Recenzie (48)

EvilPhoEniX 

všetky recenzie používateľa

Marvin Kren přináší opět uspokojivý a zajímavý flick. Tentokrát si vybral velmi neokoukaný eco horor, který má sakra koule! Jakmile jsem uviděl, že na kopec přiběhlo 8 lidí, věděl jsem, že ten film bude pro mě! Vysokéj bodycount, parádní gore, velmi zajímavá a dobře ztvárněná monstra, tísnivá, znepokojivá až klaustrofobická atmosféra zasněžených Alp a izolačního střediska. Tohle je jízda jako prase, která nenechá na sebe dlouho čekat. Paráda! Velké díky patří Riccimu za perfektní a rychlé titulky. ()

Dellamorte 

všetky recenzie používateľa

Rakúšanom sa podarilo uraziť môj ledabolo filmový vkus a s obrovskou snahou upiekli ohyzdnosť, ktorá uráža tematicky podobné snímky. Neuvedomujúc si, že dnes sa na tomto poli hraje s inými kartami ako v roku 1982, kedy Johny definoval polárny fear.Práve na tom si nabilo držku nemálo vtipálkov a nejaký Marvin nie je výnimkou.. Klimatické intro dávalo tušiť ASYLUM tabletku, no tú nemienim užiť. Bodík udelím len exteriéru za trpezlivosť pri pohybe motákov, ktorí za tento hahafilmový ohryzok nesú zodpovednosť.( to parazitovanie na klasike a ešte v tejto premutovenej flashfx forme ma proste irituje ). ()

Reklama

misterz 

všetky recenzie používateľa

Príjemná a dôstojná pripomienka ku Carpenterovej legende. Aj tu máme jedno osamelé, ťažko dostupné miesto a v ňom skupinku vedcov, nechýba ani pes. Idylku im naruší tajomná nákaza, ktorá síce nie je tak nepríjemná ako u Carpentera, ale rozhodne nejde o nič lákavé. Mutovanie a kríženie druhov miš-maš ako je tu načertnuté je síce dosť pritiahnuté za vlasy, ale dá sa nad tým prižmúriť jedno oko :). Príšerky boli celkom zaujímavé, žiadne digi, len poctivé trikové remeslo. Atmosféra bola zo začiatku výborná, postupne hustla, ale kdesi pri polke snímku sa akoby zasekla a začala opadať. Na druhú stranu herecké výkony boli slabšie a mohlo sa popracovať aj na hudbe. Koniec bol celkom úsmevný. Poctivý lepší priemer. 68/100 ()

rollman1 

všetky recenzie používateľa

Ojoj, tak tohle bylo hodně slabé. Eko horor od týpka co nám přinesl Rammbock ? No, čekal jsem víc, mnohem víc. Zvířatka vypadali hoodně divně, gore je pomálu, skoro vůbec( pokud Vám stačí jedna scéna, budiž). Bodycout je úplně normální a atmosféra mi zde docela chyběla. Je to chabá kopírka skvělé Věci, kde se nekoná ani ta klaustrofobická agónie. Slabé, hodně slabé. Díky Riciimu za titule. ()

S.Quentin QUALE 

všetky recenzie používateľa

Rakušáci straší globálním oteplováním, které jim nejen zkrátí alpskou zimní sezónu, ale taky z pod ledu vypustí pár potvůrek, který směle našlápnou k takovýmu malinkýmu Alpskýmu jurskýmu parku. Námětem poměrně originální, scénáristicky už mírně klišoidní, zručností místy močopudné. Jako jednohubka fajn, snaha sousedů se ocenit musí. 55% ()

Galéria (33)

Zaujímavosti (1)

  • Film měl světovou premiéru 6. září 2013 na Mezinárodním filmovém festivalu v Torontu. (Homerking)

Reklama

Reklama