Reklama

Reklama

Nadpřirozený thriller, zabývající sa otázkami života, lásky a víry na pozadí apokalyptického světa. Skupina blízkých přátel se sejde na svatbě, ale oslava je zmařená sérií katastrofických událostí, které připomínají apokalypsu předpovězenou v bibli. Ti, kteří zůstali naživu, musí nyní čelit děsivé, nejisté budoucnosti. Podaří se jim přežít a vyrovnat se s otázkami víry a všudepřítomným chaosem? (Bontonfilm)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (101)

Havaj8 

všetky recenzie používateľa

Svatba, partička mladejch lidí a kamera v ruce. Doufal jsem minimálně v levnější Cloverfield a přitom ten katastrofickej nájezd nebyl zlej. Ale jak tu každej píše, od kostela to šlo do kytek. Žádná hrozba, žádný napětí, žádněj příběh. Vsadili na biblickou tématiku a jednak to nebylo dobře zpracovaný a druhak to stejně nikomu nic neřiká, takže se to vyloženě po žádný stránce nepovedlo. ()

George Stobbart 

všetky recenzie používateľa

Účastníci svadby sa menia na účastníkov boja o prežitie po tom, ako vonku vypukne niečo, čo pripomína biblickú apokalypsu... Nevýrazný pokus o PG-13 disaster horor ako zo SyFy kanálu. Máme tu partičku mladých, nepríliš sympatických postáv, úsmevný námet, vizuál obmedzovaný neduhmi handycam spracovania, neisté efekty, pre istotu radšej iba opatrne ukazované katastrofické výjavy, čo „oživujú“ hlúpe dramatické výlevy a nezmyselné scénky, ktoré svojou trápnosťou nemilosrdne klincujú film, ktorý už tak-tak ledva drží pokope. Na rozdiel od bežných SyFy somariniek sa však berie až príliš vážne, tlačí do hlavy ten náboženský podtext a za každý lepší moment (áno, zopár sa ich tu nájde) si divák musí vytrpieť minimálne raz toľko vatového balastu. Za nejaké 2* to jedno pozretie ale snáď stálo. ()

Reklama

Skeksis 

všetky recenzie používateľa

Pre všetkých kresťanov a iných mentálov: zánik Zeme nastane až so zánikom Slnka, ktoré má vraj (aj keď ani tie výpočty nie sú spoľahlivé a presné) explodovať o päť miliónov rokov a tým pohltí celú slnečnú sústavu. To už tu aj tak nebude nijaké ľudstvo, lebo sa dovtedy navzájom vykynoží. Nezabúdajte, že keď bola písaná kniha plná nezmyselných výmyslov a klamstiev - Biblia, pokladali za "svet" všetko a vesmír ignorovali. Nevedeli ani, že je nejaká slnečná sústava a vesmír. Keby tí idioti kresťania neignorovali antiku a grécke ideály, možno by sme boli na tom teraz oveľa lepšie. Byť zabrzdení cirkvou na jedenásť storočí (pretože všetko vzdelanie obmedzovali iba na výklad Biblie, ak ste mali iný názor, tak vás minimálne upálili na hranici, alebo utopili v rieke) a celé sa to rozlieva až doteraz, za to by sa mali skôr ospravedlniť, nie doteraz požadovať do zvonca v kostole peniaze. Za zopár celkom dobrých, aj keď nezmyselných efektov tá jedna. Ale celé mi to pripadalo ako keď chcem natočiť Trójsku vojnu v kôlni s dreveným koníkom. Keď sa už rozhodnem pre takúto tému - koniec sveta, tak to urobím s najväčším štúdiom a efektami, ktoré vám nedajú vydýchnuť - pompézne zrakovo aj sluchovo, od blbých anjelov či čo, cez tú ich hlasnú trúbu, po záplavy, blesky, krupobitie, čertov, besných anjelov, ktorí hryzú či čo... kokotiny... Raz sa mi to snívalo, a musím napísať, že oveľa lepší horor ako toto. Dokonca tam bola ešte aj záplava. Ale vždy na konci takéhoto apokalyptického sna nemôžem nájsť mobil, alebo nemôžem vytočiť číslo, ktoré chcem, a potom sa sen našťastie skončí. A to sú najšťastnejšie dni v mojom živote - prebrať sa z nočnej mory a povedať si, že môj život nie je až tak hrozný. Ale to sa nestáva často:)) ()

petikacka 

všetky recenzie používateľa

Bylo nebylo, dávno tomu, bylo 5 kamarádů a ti byli na svatbě svých kámošů. A pak se něco stalo, spousta lidí umřela a hrstka přežila. Ta pak prchla do kostela, mezitím několik vcucnula temná síla a zbytek přemýšlel proč se to stalo. Nakonec zjistili, že je to proto, že nechodí do kostela a nevěří v boha...A zbytek co to přežil do dnes odříkává otčenáš a doufá, že nic horšího se už nestane...Větší pííí*ovinu jsem už dlouho neviděla a doufám, že zase dlouho neuvidím...Za mě 25% ()

mosnak 

všetky recenzie používateľa

Nadpřirozený thriller plný nesmyslů a bohusladkých keců. Jednoho krásného dne umřou všichni co věří v boha a jsou jeho věřnýma ovečkama. Ti co nevěří, nebo chodili v neděli do kostela jen tak z prdele mají smůlu. Ze Země se stalo opravdové peklo. Omyl peklo bylo sledovat tento film. Ony efekty nebyly zas tak špatné, ale herecké obsazení a hlavně příběh plný křesťanských keců mě doslova ničil. Podle tohoto film se mám v bodoucnu na co těšit - já jsem totiž taky nevěřící :-) 35% ()

Galéria (22)

Zaujímavosti (1)

  • Natáčelo se ve Wilmingtonu v americkém státě Severní Karolína. (Terva)

Reklama

Reklama