Reklama

Reklama

Obsahy(1)

"Chceš nejaké bony, nejaké bony?" Pred štvrťstoročím im patrili ulice v centre Prahy, zarábali veľa peňazí a divoko ich míňali. Čo však robí partia bývalých vekslákov dnes? Už dávno nie sú vo väzení. Svet obchodovania s valutami a bonmi, poukážkami do obchodov Tuzexu s nedostupným západným tovarom, je síce dávno preč, ale stále existuje veľa spôsobov, ako si rýchlo zarobiť. Len treba vedieť, ako na to - subvenčné podvody, úplatky, tunelovanie, krádeže. Podobne ako prvý príbeh z roku 1987 aj ten súčasný sa začína príchodom naivného mladíka Martina (Jakub Prachař). Nemá prácu, rodičov, priateľku ani kamarátov. Má však dlhy a idú po ňom exekútori. Prichádza do Prahy z Boleslavi, aby zohnal peniaze. Potom už len stačí stretnúť Bínyho (Roman Skamene), ktorý už opäť šliape chodník, ale teraz už len ako naháňač cudzincov pred reštauráciou na Staromáku. Osamelý Bíny vycíti v outsiderovi Martinovi možného parťáka do neistej budúcnosti a zatiahne ho do svojich kšeftov. (TV JOJ)

(viac)

Diskusia

 (hodnotenie, recenzie)

Solidní ukázka jak to tu po té havloidní frašce 89. skutečně vypadalo. Kamoši toho hnusného křiváka u koryt a on s nimi.

Uživateľ Martin741 zmazal svoj príspevok.

Jello Biafra

Jello Biafra (hodnotenie, recenzie)

strašná srajda, primitívne vtípky, hromada nahoty a druhoradí herci s vráskami na ksichte, a k tomu dementné hlášky typu: "ty bys nasral i nahýmu do kapsy vole"

na príspevok reagoval Martin741

qxkamo

qxkamo (hodnotenie, recenzie)

1/10. Tento film je odpad, ale jednu hviezdicku som mu dal len za to, ze bolo zaujimave sledovat kam sa herci posunuli za tych 25 rokov, ako vyzeraju a najviac zavazilo na pridanie jedinej hviezdicky to vracanie sa k spomienkam na prvy diel. Film si pozrite, ked sa uz fakt nudite, nemate co pozerat alebo ked si chcete len pospominat.

Artigas

Artigas (hodnotenie, recenzie)

Nečekal jsem žádný zázrak, ovšem TOTO? Jak kurva někdo může na takovou sračku dát prachy?!?! To už fakt raději ty kameňáky a žabovřesky... brrrr, a ještě ten debil Prachař, neskutečné, jeho dědeček Ilja se musí obracet v hrobě...

Joker Punx

Joker Punx (hodnotenie, recenzie)

freelex

13. komnatu jsem se Skamenem viděl, ale nechápu proč tady píšete o jeho dluzích, jsem psal jenom o jeho postavě ve filmu.

freelex

freelex (hodnotenie, recenzie)

Joker Punx , Martin741

Jak píše Martin741 - Roman se máchal v dluzích a kdyby se tehdy nekamarádil s mafiány, bůhví, jak by to s ním dopadlo. Pusť si 13. komnatu Romana Skamene (na googlu první odkaz), o všem se tam rozvykládal.

na príspevok reagoval Joker Punx

Joker Punx

Joker Punx (hodnotenie, recenzie)

Jestli se nepletu, tak tohle je vlastně třetí film ve kterym je postava Bínyho, byl v jedničce a pak ve filmu Nahota na prodej a teď tady, tak to měl aspoň Olmer udělat co dělal Bíny předtim v Nahotě na prodej, teď nevim jestli to bylo v tomhle filmu zmíněno, ale asi ne, no byl vekslák pak skončil v lochu a pak byl nějakej majitel nějakýho baru v Nahotě na prodej, jo tam se mi líbilo že tam zase řikal - klídek, klídek. Jo když to Bíny řikal furt a to se k němu hodilo, měli to dát i do dvojky Bony a klid, tady to Skamene vysloví snad jednou, už to neni ten Bíny co bejval, demence prostě.

na príspevok reagoval Martin741, freelex

Príspevok bol zmazaný administrátorom.

Príspevok bol zmazaný administrátorom.

Príspevok bol zmazaný administrátorom.

shanila

shanila (hodnotenie, recenzie)

Kurva tohle dokážou jenom češi takové sračky vyplodit myslel jsem že po Dědictví 2 už mě nic starašného ani čekat nemůže ty vole a  je to tu znova SHIT kurva SHIT kurva SHIT kurva SHIT kurva .Olmer vyser se na natáčení ty vole protože tohle je spíš na kulku a ne aby to šlo kurva do kina .Chyte se z Polivkou za koule a propleskente si je co vy dva jste kurva vůbec svotřili za žumpy , jedno je jisté Polivka z Olmerem jsou letos králové žump prosím Víto UŽ NIKDY VÍC a vyřid to i Bohušovy !!!!!!!!

na príspevok reagoval Martin741, Caesar/

Meersyde

Meersyde (hodnotenie, recenzie)

jiriluk

Tak to ani náhodou, mám na mysli písničku, která hraje hned od začátku, kdy se objeví název filmu. Nikde to nemůžu najít. :D

na príspevok reagoval lukisek179

Martin741

Martin741 (hodnotenie, recenzie)

Tak a musim povedat, ze je to ovela lepsie ako vytvory a vyplody typu Dedictvi 2 a Kamenak 4. Za mna teda slusny priemer, bavil som sa na filme dobre.

na príspevok reagoval trx2010

Príspevok bol zmazaný administrátorom.

Príspevok bol zmazaný administrátorom.

trx2010

trx2010 (hodnotenie, recenzie)

lukisek179

Novinky.cz? Myslíš to hnízdo bývalejch estébáků, lízačů putinových koulí a komunistických zmrdů? Tak tyhle statistiky bych snad radši ani nezmiňoval.

na príspevok reagoval Apolskis

lukisek179

lukisek179 (hodnotenie, recenzie)

Martin741

I na novinky.cz měl ten film 60%... tady jde jen o to, že to natočil Olmer a lidi tomu dají automaticky odpad, aniž by to viděli..  Nebo i Díra u Hanušovic má někde dokonce 90%  a tady má 55%... těžko říct no.. čím to asi je.. 

na príspevok reagoval Martin741, trx2010

Uživateľ parody zmazal svoj príspevok.

waxtrax

waxtrax (hodnotenie, recenzie)

Dílo které se chce nazývat filmem by mělo mít nějakou dějovou linku. Tohle, je něco mezi 100 minutovým bakalářským příběhem a groteskou. Několik vtipných gagů tam je, ale podruhé (na rozdíl od jedničky) to vidět nemusím.

na príspevok reagoval Martin741

pesandalusky

pesandalusky (hodnotenie, recenzie)

Dvojka se přece jen povedla! Docela jsem se ale bál. Lidé co tomu zde dávají odpad, ten film skutečně zřejmě neviděli. Jednička je pro mne kultovní film. Dvojka vzhledem k době vzniku..... povedená. Nenechte se odradit nízkým hodnocením na csfd! To platí pro spoustu filmů, ne jen pro Bony a klid 2......

djmichal01

djmichal01 (hodnotenie, recenzie)

Lepší byl původní starší díl ? Ten nový stojí za nic ani na to nechtěl vidět upoutávky bylí nic moc .

Príspevok bol zmazaný administrátorom.

Reklama

Reklama